Home > Pedro Rappé praat half maart in Knokke over de Vlaamse visserij in de wereld en blauwe economie

Pedro Rappé praat half maart in Knokke over de Vlaamse visserij in de wereld en blauwe economie

Geschreven op 25 februari 2024 om 07:35 door Mario De Wilde

Op donderdag 14 maart 2024 om 20 u. brengt rasechte Heistenaar Pedro Rappé een unieke avond over de visserij in het Cultuurcentrum Scharpoord, Maxim Willemspad 1, Knokke-Heist. Pedro is te gast bij Cultuursmakers Knokke-Heist (in samenwerking met Volksontwikkeling/Kneistse Cultuurkaart en Davidsfonds Knokke) en toont ons met prachtige fotografie en film het verhaal van de visser.

Vijf jaar op zee met Pedro Rappé, uitgeweken naar Urk. Alles wat we niet nog zagen bij Wim Liebaert. Visser een leven lang, het verhaal vanaf zijn 16e tot aan zijn 55e levensjaar op zee en daarna: verduurzaming van de visserij, Sea IT differently en projecten als Vistools (Fishing for litter, Fish Experiance, Are you waterproof?), gevaren op zee, digitalisering en toekomst van de Vlaamse visserij. Dit alles gebracht in een schitterende fotografie. Rappé op zijn best: op zee! Een unieke avond!

Info:

Dominiek Segaert – voorzitter Cultuursmakers & Volksontwikkeling Knokke-Heist – dominiek.segaert@skynet.be – 0479 691865 – www.cultuursmakers.be/knokke-heist

Annie Poissonnier – voorzitter Davidsfonds Knokke – annie.poissonnier@gmail.com – 0474 291968 – www.knokke.davidsfonds.be

Toegang : 10 €
Leden Cultuursmakers, Davidsfonds, studenten slechts 8 €

Volledig gratis voor de abonnees van Kneistse Cultuurkaart / Volksontwikkeling Knokke-Heist op vertoon van hun gezinskaart (verkrijgbaar aan 40 euro aan de ingang. Vraag ernaar!)

Geen reservaties.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.