Home > Pedro Pattyn nieuwe voorzitter Confederatie Bouw West-Vlaanderen

Pedro Pattyn nieuwe voorzitter Confederatie Bouw West-Vlaanderen

Geschreven op 3 september 2020 om 10:41 door Mario De Wilde

Na enkele maanden uitstel door corona vond de Algemene Vergadering van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen plaats, waarbij onder andere wordt teruggeblikt op het jaar 2019 voor onze organisatie. Een belangrijk agendapunt was de verkiezing van de nieuwe voorzitter.
We namen afscheid van huidig voorzitter Eric Vandewiele , en verwelkomen meteen ook de nieuwe voorzitter Pedro Pattyn. Na enkele maanden uitstel werd het jaarverslag van 2019 voorgesteld, met mooie financiële resultaten en een constante ledengroei. Een terugblik op een goed jaar, vlak voor corona dus.

Een belangrijk moment was de voorzittersverkiezing, waarbij een opvolger is gezocht voor huidig voorzitter Eric Vandewiele. Pedro Pattyn ,zaakvoerder en eigenaar van PATTYN Albert & Cie NV, aannemer van schilderwerken met ca. 30 werknemers, actief in de residentiële, commerciële en industriële sector in België, Nederland en Noord-Frankrijk, neemt nu de fakkel van Eric over. Binnen de Confederatie Bouw is Pedro geen onbekende. Als voorzitter van de vereniging van schilders Vlaanderen en van de West-Vlaamse schilders en als lid van ons directiecomité heeft hij reeds heel wat bestuurservaring opgebouwd. Tevens is hij lid van de nationale raad van de Confederatie Bouw en het bestuursorgaan van de Vlaamse Confederatie Bouw.

De nieuwe voorzitter heeft bij zijn aanstelling Eric Vandewiele bedankt voor zijn voorbije voorzitterschap, voor zijn goede werk en tomeloze inzet gedurende de voorbije jaren en voor de fijne samenwerking en alle kansen. Pedro wenst samen met iedereen – bestuurders en medewerkers – de toekomst van de Confederatie in West-Vlaanderen verder uit te bouwen in het voordeel van haar leden. In het bijzonder wenst hij zich te focussen op het behartigen van de belangen van de West-Vlaamse aannemers. Hij hecht hierbij veel waarde aan een open debatcultuur binnen de beroepsvereniging.

Foto: aftredend voorzitter Eric Vandewiele en nieuwe voorzitter Pedro Pattyn.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.