Home > Pasta voor Ruud, soepje voor Brandon, rijsttaart voor Clinton. Club zoekt nieuwe chef-kok

Pasta voor Ruud, soepje voor Brandon, rijsttaart voor Clinton. Club zoekt nieuwe chef-kok

Geschreven op 10 augustus 2022 om 09:59 door Mario De Wilde

Voetballers moeten voor een belangrijke wedstrijd lekker en vooral het juiste gerecht krijgen. Hoe krijgen spelers genoeg eiwitten. Ook bij Club Brugge zijn dat belangrijke factoren maar daar is men nu dringend op zoek naar een nieuwe chef-kok om er dagelijks voor te zorgen dat de spelers vol energie op het veld staan. Iemand die als geen ander weet hoe belangrijk voeding is voor een topsporter. Als chef-kok van Club Brugge ben je verantwoordelijk voor het bereiden van verschillende gerechten van A tot Z voor spelers, staff en medewerkers.
WAT VERWACHTEN WE VAN JE?
Je staat in voor de bereiding van maaltijden doorheen de week en op matchdagen.
Je zorgt voor de mise-en-place van koude en warme gerechten.
Je werkt met verse seizoensgebonden producten en lokale bio groenten van hoge kwaliteit recht van het veld.
Je verwerkt alle producten op een duurzame manier.
Je checkt de kwaliteit en versheid van producten.
Je onderhoudt de werkplek en keukenapparatuur.
Je zorgt voor een hygiënische opslag en bewaring van voedselvoorraden.
Je ondersteunt de Head Chef met voorraadorders, voorraadbeheer etc.
DIT MAAKT JE DE GESCHIKTE KANDIDAAT:
Je hebt een diploma van chef-kok.
Je kan zowel zelfstandig werken als in team aan de slag gaan.
Je bent flexibel en kan presteren onder druk.
Je draagt discipline, netheid en veiligheid hoog in het vaandel.
Je hebt oog voor detail, een goede techniek en hebt kennis van de HACCP-normen.

Ben jij de persoon die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer hier!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.