Home > Passie voor haar labradoodle leidt tot opening van een exclusieve hondenboetiek in Sint-Andries

Passie voor haar labradoodle leidt tot opening van een exclusieve hondenboetiek in Sint-Andries

Geschreven op 30 maart 2023 om 08:47 door Mario De Wilde

Sedert Dominique Billion haar labradoodle in haar armen sloot, sloeg de interesse in honden en alles daaromtrent toe. Vooral mooie en aparte hondenaccessoires bleken moeilijker te vinden in de regio. Na een intense periode van prospectie naar een mooi assortiment in binnen- en buitenland, opende Dominique zopas haar  gezellige hondenboetiek Dog Deluxe te Sint-Andries bij Brugge. Na de fysieke winkel opent binnenkort ook de webwinkel.
Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsvolle en handgemaakte accessoires uit België en Italië. Zo is er bv een prachtige collectie van modeontwerpster Ayla Theuns die afstudeerde aan de Antwerpse modeacademie.

Modebewuste baasjes vinden hier zeker een matching outfit voor hun lieve viervoeter, ook honden mogen er best trendy bijlopen. Dominique: “Ik heb gezorgd voor een mooi assortiment jasjes, regenjassen en T-shirts , ook
voor teckels en windhonden, enz. Ook de zeer comfortabele bagelbedden van Bessie & Barney zijn er
verkrijgbaar, alsook prachtige draagtassen van o.m het Italiaanse merk Bau Barù. Doel is het allerbeste voor je hond aan te bieden. Binnenkort zijn er ook gezonde snacks te verkrijgen. Voor de hondenbaasjes die hun interieur niet willen ontsieren met een klassieke kooi, kan er ook een bench op maat gemaakt worden als veilig toevluchtsoord voor je hond. Dominique Billion helpt je graag met de keuze voor een mooi halsbandje of tuigje met bijpassend leiband en poep- of snoepzak.

Dog Deluxe is gevestigd in de Peter Benoitlaan te Sint-Andries.
Openingsuren : woe, do en vrijdag van 14u tot 18u en zaterdag van 11u tot
17u. Ook open op afspraak.
Volg Dog Deluxe op instagram : @dog_deluxe_
Gsm : 0478/23 97 57

 

1 reactie

Elsie
Geschreven op 2023-04-29 17:55:44
SUPER mooie artikelen én hele lieve dame

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.