Home > Partners van Essevee zorgen voor 5 miljoen mondmaskers

Partners van Essevee zorgen voor 5 miljoen mondmaskers

Geschreven op 20 maart 2020 om 09:21 door Mario De Wilde

Essevee kan met trots melden dat partners van onze club er samen in geslaagd zijn om vijf miljoen mondmaskers in België te krijgen. Hieronder vindt u de officiële communicatie & contactgegevens. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om mij te contacteren. Tope Es Alles Meuglijk. Afgelopen nacht arriveerden vijf miljoen mondmaskers in België dankzij een nooit geziene samenwerking. Life bvba en ASL maakten de import mogelijk: “Het kostte bloed zweet en tranen maar we maken vandaag het onmogelijke mogelijk.” Nicolas Cuypers van het Zultse bedrijf Life bvba gebruikte zijn internationaal netwerk in de zorgsector om vijf miljoen mondmaskers het land in te krijgen. Life is de leverancier van AED-toestellen (defibrillators) in het Regenboogstadion. “Samen met Tom Dewitte van AD Delhaize Waregem en Deinze maken we het onmogelijke vandaag mogelijk. We kunnen aan de eerste noden voldoen zodat onze hulpverleners veiliger kunnen verder werken in deze irreële wereld”, vertelt Cuypers opgelucht en trots.

De eerste lading mondmaskers staat aan de grond en volgende week volgt een tweede lading. “Dag en nacht wordt er gewerkt en het kost ons bloed zweet en tranen. Dit was niet mogelijk geweest zonder een perfecte medewerking van Tony Beeuwsaert. Onze hoofdaandeelhouder van SV Zulte Waregem maakte met zijn Hasseltse luchtvaartbedrijf ASL dit transport op minder dan 48 uur mogelijk.” Cuypers rondt af met een bedanking voor alle betrokken instanties: “Het zijn zware tijden. Meer dan ooit moeten we respect tonen voor de instanties die dit mee mogelijk maken. De samenwerking met de FOD Volksgezondheid, de Vlaamse overheid, Buitenlandse Zaken, ambassades enzovoort verliep uitstekend.”

Ook South Lane Crew steunt de zorgsector

Vooral in de zorgsector blijft de vraag naar mondmaskers enorm. Onze sfeergroep South Lane Crew stak de helden van de zorg een hart onder de riem met enkele spandoeken. SV Zulte Waregem kan niet genoeg benadrukken hoe trots het is op zijn supporters en partners. Jullie zijn Team Essevee. Tope Es Alles Meuglijk. Bedankt!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.