Home > Parfie & Yentl brengen live Valentijn-jukebox aan huis in het Brugse op 14 februari

Parfie & Yentl brengen live Valentijn-jukebox aan huis in het Brugse op 14 februari

Geschreven op 1 februari 2021 om 10:16 door Mario De Wilde

Sofie Remmery (33) van evenementenbureau Parfie en zangeres-pianiste Yentl Vanderiviere (26) lanceren samen een coronaproof live mini-Valentijnsconcert aan huis. Wie op 14 februari, de dag van de liefde, met muziek wil vieren kiest drie liedjes uit de jukebox die dan live worden gebracht op de oprit, het terras of in de tuin. Geïnteresseerden boeken beter snel, want er wordt slechts voor 10 geliefden gespeeld.

Universele taal van de liefde
Sofie van Parfie die in ‘normale’ tijden mensen bijstaat om belangrijke momenten te vieren, werkte begin 2021 ‘Plan Parfie’ uit,  een soort ‘Plan B’ voor feestelijke aangelegenheden. In januari werkte ze rond het thema verjaardagen, in februari is ‘verliefd, verloofd, getrouwd’ aan de beurt. “Dat er dus iets op Valentijn moest gebeuren stond vast.” zegt Sofie .”Ook de keuze voor muziek was snel gemaakt, want  is dat niet de universele taal van de liefde?”

Deze keer niet kijken ‘noar elders’ 
Yentl Vanderiviere werd in 2020 snel bekend toen haar West-Vlaamse versie van “Sound of Silence” werd opgepikt.(opgenomen in het kader van de gelijknamige steuncampagne voor de cultuur-en evenementensector) .De zangeres-pianiste houdt ervan om intieme versies van bekende en minder bekende popsongs te brengen.Toen Sofie haar vroeg om er samen op uit te trekken op Valentijn moest ze geen twee keer nadenken. “Mensen hebben op dit moment echt nood aan dit soort initiatieven” aldus Yentl.

Valentijn juke-box
“Het concept is eenvoudig: op 14 februari kunnen we 10 mini-concertjes met piano spelen in regio Brugge. We hebben in onze jukebox een playlist van 15 nummers waaruit mensen er 3 mogen kiezen die we bij hen thuis live komen brengen. In het kader van de COVID19-maatregelen is het wel zo dat we enkel op privéterrein en in openlucht mogen spelen en dat voor  maximum 1 gezin, uiteraard op voldoende afstand”, leggen de dames uit.

Voor alle info en boekingen van de Valentijn-jukebox kan je terecht op www.Parfie.be/meerinfo of bij Sofie op 0475 91 68 31. Voor meer info over Yentl en haar muziek surf je naar www.yentlmusic.be 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.