Home > Padel-liefhebbers aan het feest op 18 en 19 augustus in Knokke-Heist

Padel-liefhebbers aan het feest op 18 en 19 augustus in Knokke-Heist

Geschreven op 15 juni 2023 om 11:06 door Mario De Wilde

Na het succes van de indoor Circus Brussels Padel Open/trophy Belfius van de World Padel Tour in april 2023 volgt deze zomer opnieuw de gala-versie van de Open in Knokke-Heist. Rekening houdend met de schoolvakanties hebben de organisatoren een paar kleine wijzigingen doorgevoerd in de planning om opnieuw padel, entertainment, gastronomie, glamour, ontspanning, strand, zon, shopping en fietsen te kunnen aanbieden in het prachtige kader op de courts van de Royal Tennis- en Padelclub in het Zoute.

8 Belgische spelers/speelsters en 8 spelers/speelsters van de World Padel Tour zullen op vrijdag 18 augustus en zaterdag 19 augustus 2023 in Knokke-Heist aanwezig zijn en dit tot groot genoegen van het groeiend aantal padelfans. Nick Braet, Bram Coene, Dorien Cuypers, Laura Bernard, Elyne Boeykens en Jérôme Peeters uit België en Miguel Lamperti, Bela, Delfi Bréa, Béa Gonzalez, Jon Sanz en Alex Arroyo van de World Padel Tour hebben alvast hun deelname bevestigd. Er zullen uiteraard ook nog een aantal verrassingen uit de bus komens tijdens deze twee dagen padel & fun

Vrijdag 18 augustus wordt feestelijk met 4 ½ finales en een avondevenement: 2 Belgische paren nemen het op tegen de beste spelers ter wereld tussen 16 en 23 uur. Zaterdag 19 augustus wordt dan weer knotsgek met 4 finales, 2 kleine finales in de ochtend en 2 finales in de middag.

Tijdelijk 20% korting op een ticket
De kaartverkoop start op vrijdag 16 juni 2023, samen met de ambassadeursactie, waardoor je voor een beperkte tijd 20% korting krijgt op de prijs van de kaartjes.

· Standaard vrijdagticket: €28

· Standaard zaterdagticket: €33

· Kinderen van 5 tot 14 jaar krijgen 50% korting. Kinderen onder de 5 zijn gratis.

Meer informatie is binnenkort beschikbaar op padelsummergala.be en op de sociale media van het Padel Summer Gala.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.