Home > Paashazen en klokken nemen de volgende dagen Diksmuide in

Paashazen en klokken nemen de volgende dagen Diksmuide in

Geschreven op 6 april 2022 om 18:35 door Mario De Wilde

Diksmuide is ondergedompeld in de paassfeer. Van vervelen is deze paasvakantie geen sprake, dankzij heel wat fantastische paasactiviteiten. Zwemmen, zoeken of plezier maken op de kermis, het kan allemaal. En wie weet kom je onderweg de paashaas wel tegen! De afgelopen dagen beleefde de paashaas knotsgekke avonturen tijdens een bezoekje aan Diksmuide. Benieuwd wat er allemaal gebeurde? Zoek dan in de etalages naar de juiste foto’s en koppel er het nummer van de handelaar aan. Vul alles in op het deelnameformulier en wie weet win jij wel een leuke prijs aangeboden door een van de deelnemende handelaars. Je kan jouw formulier afhalen bij de dienst Toerisme of downloaden via www.bezoekdiksmuide.be. Ingevulde formulieren kan je tot en met 21 april deponeren in de rode brievenbus op de Grote Markt. De winnaars worden bekendgemaakt via www.bezoekdiksmuide.be en op de facebookpagina ‘Bezoek Diksmuide’.

Zondag 10 april: Paaszwemmen
Neem een duik in het zwembad, leef je uit op de hindernissenbaan, zoef van de glijbaan of stoei in het sterrenpeuterbad. Speurneuzen kunnen op zoek naar het ‘gouden ticket’. Rond 10.30 uur komt ook de paashaas een plons nemen. Bij het verlaten van het zwembad verwennen we iedereen met een heerlijk paasei. Het zwembad is open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16.30 uur.

Maandag 11 t.e.m. zaterdag 16 april: Waar is de paashaas?

Ben jij een echte speurneus? Ga dan op pad in het stadscentrum en zoek de paashaas in één van de etalages. Elke dag bezoekt hij een nieuwe handelszaak. Heb jij het ondeugende konijn gevonden? Stuur dan de dag zelf nog voor 19.30 uur een mailtje naar lokale.economie@diksmuide.be en maak elke dag kans op een chocoladepakket ter waarde van 20 euro of 20 euro Diksmuidebonnen.

Zaterdag 16 april: paaseierenraap met de paashaas
Haal je mandje tevoorschijn en kom naar het stadspark. Samen met de paashaas gaan we tussen 14 en 18.30 uur paaseieren zoeken. Deelnemen is gratis, maar om zeker te zijn van je plaatsje en om lange wachttijden te vermijden raden we aan om in te schrijven voor het gewenste uur via de website www.bezoekdiksmuide.be.

Zaterdag 16 t.e.m. woensdag 20 april: Diksmuidse paasfoor
Dompel jezelf onder in het kermisgebeuren en laat je charmeren door de leuke attracties. De foorkramers doen hun best om je te voorzien van familiaal amusement. Vermaak jezelf tijdens een rondje op de draaimolen of verwen jezelf met een portie heerlijke oliebollen. Plezier voor groot en klein!

Zaterdag 16 april

13 tot 17 uur Boerenmarkt

15 uur Opening Paasfoor

14 – 18.30 uur Paaseierenraap met de paashaas

14 – 19.30 uur Inruilen tickets paaseierenraap

Zondag 17 april

15 uur Paasfoor

Maandag 18 april

8.30 – 14 uur Feestelijke paasmarkt in het centrum

10 – 12 uur Bezoek van de Mister Whisper  (Foto Feestkleding.nl)

Dinsdag 19 april

16 uur Paasfoor

Woensdag 20 april

15 uur De foor draait door: dolle acties en verminderde tarieven bij de foorkramers

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.