Home > Oxfam Wereldwinkel opent morgen (Internationale Dag van de Fair Trade) winkel in Heist

Oxfam Wereldwinkel opent morgen (Internationale Dag van de Fair Trade) winkel in Heist

Geschreven op 12 mei 2023 om 08:17 door Mario De Wilde

Oxfam Wereldwinkel opent morgen, uitgerekend op de Internationale Dag van de Fair Trade een nieuwe winkel in de Kerkstraat 36 in Heist. Wandel of fiets op zaterdag 13 mei 2023 van 14 tot 17 uur van de oude Oxfam Wereldwinkel in de Elizabetlaan 141 naar de nieuwe stek in de Kerkstraat 36. Doe mee aan de mini quiz en geniet van een gratis kopje koffie of fruitsap, bij aankomst en afgifte van je deelnameformulier, dat je bij de start opgehaald hebt in de oude Oxfam Wereldwinkel. Op het einde van de dag wordt uit de ingevulde deelnameformulieren een gelukkige winnaar getrokken die een geschenkmand met héérlijke Fair Trade producten krijgt.

Live optreden van Los Guantanameros
Maak kennis met de Faire Ronde. LEF, Lokaal Ecologisch en Fair denken én doen. Zo bouwen we aan een duurzame en eerlijke samenleving! Kom genieten van het live optreden van Los Guantanameros ! Zij brengen ambiance en een Latino sfeertje met gekende Zuid-Amerikaanse klassiekers.

Korte Keten
Van 13 mei tot en met zondag 21 mei 2023 zet Knokke-Heist de korte keten in de kijker. Ga langs bij tenminste 3 hoeve-winkels, koop er lokale of Fair Trade producten en maak kans op één van de 5 hoevepakketten. De spaaractie in Knokke-Heist loopt tot en met 30 juni. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Wil je ook meewerken als vrijwilliger in de wereldwinkel? Bel of mail ons, of kom gerust eens langs.

Oxfam Wereldwinkel – Kerkstraat 36 – 8301 Knokke-Heist – 050 51 04 51 – 0480 64 11 31 – knokke-heist@oww.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.