Home > OWLA Showtime brengt Lotti, Liliane Saint-Pierre en Johny Logan met zomerspektakel naar Brugge

OWLA Showtime brengt Lotti, Liliane Saint-Pierre en Johny Logan met zomerspektakel naar Brugge

Geschreven op 20 april 2023 om 10:35 door Mario De Wilde

Gisteravond ging OWLA Showtime in avant-première in Brugge. OWLA Showtime is het nieuwe variété spektakel van de Brugse concertzaal OWLA. De show bewees meteen dat het terecht de titel van grootste revuespektakel van de zomer claimt te zijn. De voorstelling bulkt van sterren zoals Helmut Lotti, Liliane Saint-Pierre en Johny Logan, telkens opgesmukt met een groots showballet. Tussen het muzikale geweld zorgt Dirk Van Vooren voor de komische noot en zijn er spectaculaire acrobatische stunts. De zomershows starten op 9 juni.

De bezoekers kregen bij de aftrap van deze zomerrevue een resem aan uiteenlopende acts te zien. Het werd een mix van zang, humor, acrobatie, dans en magie. Na een opwarmact om het talrijke publiek in de juiste sfeer te laten vertoeven, was het opzet van de avond meteen duidelijk. Bij het openen van het doek bracht Ivann meteen een cover van een wereldhit vergezeld door een compleet showballet. Muzikaal werd alles ondersteund door de zeer mooi gestoffeerde Lou Roman band: drie blazers, drums, gitaar, bas, toetsen en twee backing vocals. De Lou Roman band stond garant voor de instrumentale ondersteuning gedurende de hele avond. Het spectaculaire Duo Giurintano, een internationaal ensemble, liet een eerste keer de monden openvallen met impressionante jongleer acts. Liliane Saint-Pierre bewees nog steeds over een klok van een stem te beschikken en bracht een waaier aan nummers: eigen klassiekers maar ook Franse chansons. Dirk Van Vooren dompelde het publiek onder in een bad van grappen en grollen. Met hilarische sketches kreeg hij de aanwezigen al snel op zijn hand. Illusionist Rafael zorgde met een divers scala aan trucs dan weer voor verbazing op de gezichten.

Helmut Lotti en Johnny Logan waren onmiskenbaar de hoofdacts van de avond. Dat was ook zeer duidelijk te horen bij hun passages. De decibels in het publiek gingen de hoogte in bij hun opkomst. Bij Helmut ging een eerste keer het dak eraf na een zeer krachtige en swingende versie van Volare. Na een zeer gesmaakte medley wist hij het eerste deel met een knaller af te sluiten. Een open doekje was zijn deel. Johnny Logan, mister Eurovision was natuurlijk top of the bill. Hij deed zijn reputatie alle eer aan, ook zijn passage is niet onopgemerkt voorbijgegaan. De fans van Johnny zijn er nog steeds in grote getalen. Zijn eigen hits werden afgewisseld door enkele rake covers. De avond werd afgerond met een grote afsluitende finale.

Het gehele verloop van de avond in acht genomen, kwam het enthousiaste applaus op het einde van de voorstelling niet als verrassing. Het was de kroniek van een aangekondigde staande ovatie. OWLA Showtime komt met deze variétévoorstelling binnen door de grote revuepoort en gaat een mooie zomer tegemoet. Tickets en info voor het zomerspektakel via: www.owlashowtime.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.