Home > Over ‘beirekeirels’ en ‘topmadams’ waar ze in Middelkerke ‘preus up kunnen zijn’

Over ‘beirekeirels’ en ‘topmadams’ waar ze in Middelkerke ‘preus up kunnen zijn’

Geschreven op 2 maart 2023 om 07:30 door Mario De Wilde

Gisteren 1 maart was hets complimentendag! Ook bij het gemeentebestuur van Middelkerke galmden de complimenten door de wandelgangen. Dus naast het pruttelen van de heerlijke koffie of het ratelen van de kopiemachine, hoor je er vooral ‘hoe top we tope’ zijn en hoe ‘preus die collega op die andere is’.

Bedankingskaartjes en buttons

Team Participatie, onder bevoegdheid van schepen Natacha Lejaeghere werkte een simpel conceptje uit. “Iedere collega krijgt een bundeltje, kleurrijke complimentenkaartjes met leuke West-Vlaamse complimenten. Zo kan je iemand een simpel, maar deugddoend compliment en een persoonlijke boodschap geven. Voor onze technische ploegen lieten we gelijkaardige buttons maken. Ik moet zeggen dat ik er al heel wat heb zien rondgaan”, besluit Natacha.

Interessante vacatures

Burgemeester Dedecker heeft ook een compliment klaar: “Onze organisatie is enorm veelzijdig. Honderden collega’s werken op tientallen domeinen om onze gemeente dagelijks in de beste vorm te houden. We zijn momenteel hard aan het werken om van Middelkerke de beste kustgemeente te maken (glimlacht). We kunnen daarvoor rekenen op heel wat gespecialiseerde ambtenaren en hardwerkende arbeiders. Daar ben ik, samen met de andere schepen en mandatarissen, heel dankbaar voor. Maar we hebben ook constant nieuwe krachten nodig. Daarom zijn er heel wat interessante vacatures bij het gemeentebestuur, of bij het OCMW en het woon- en zorgcentrum. En niet vergeten: we bieden versgemalen koffie, een correct loon en iedere dag een fantastisch zeezicht.” Bekijk alle openstaande vacatures via www.middelkerke.be/vacatures

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.