Home > Over 19 dagen is het weer Damme Beach met plage, dj’s, petanque en foodtruck

Over 19 dagen is het weer Damme Beach met plage, dj’s, petanque en foodtruck

Geschreven op 1 juli 2024 om 12:04 door Mario De Wilde

Damme Beach 2024 komt er met rasse schreden aan. Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juli vindt alweer het leukste gratis festival van Damme en omstreken plaats. En er staat daar tussen Brugge en Knokke dit jaar weer heel veel voor jong en oud op het rijk gevulde programma:

-vrijdag 19 juli: Damme Plage: de vakantie gaat van start met onze sfeervolle zomerbar op de tonen van Discobar Amoroso en DJ Passevite! Je waant je in la douce France dankzij ons unieke petanquetornooi.
-zaterdag 20 juli: Damme Beat’Z: tal van (inter)nationale dj’s zoals Flo Windey Ft Skyve, Jeroen Delodder, Flavour Drop, … laten Damme op zijn grondvesten daveren!
-zondag 21 juli: Damme Live: een heus foodtruckfestival met 10 foodtrucks en optredens van live-bands Pussy Willow, The Muttons en Goe Poeier.

Doorlopend het hele weekend kan je genieten van leuke beachvolleywedstrijden op onze 5! aangelegde beachvolleyvelden! Breng ook gerust de kids mee, ze kunnen leuk ravotten op ons kidsbeach. Damme Beach is met het openbaar vervoer zeer gemakkelijk te bereiken: de bus stopt voor de ingang van het festival! (15min reistijd vanuit Brugge en Maldegem)

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.