Home > Oujda in Marokko vanop luchthaven van Rijsel plots veel meer dichterbij

Oujda in Marokko vanop luchthaven van Rijsel plots veel meer dichterbij

Geschreven op 17 februari 2023 om 14:40 door Mario De Wilde

Air Arabia, de belangrijkste lagekostenluchtvaartmaatschappij in Marokko, kondigt zijn aantocht naar de Luchthaven van Rijsel aan en de lancering van een nieuwe route naar Oujda (Marokko). ​Vanaf 21 juni 2023 zal Air Arabia haar klanten elke woensdag rechtstreekse vluchten aanbieden:

Vertrek Oujda 06:00 – Aankomst Rijsel 09:55
Vertrek Rijsel 10:45 – Aankomst Oujda 12:40

Oujda ligt in het uiterste noordoosten van het land, op de grens van de oostelijke Rifstreek; door de nabijheid van de haven van Nador en Saidia is het een belangrijk kruispunt binnen de oostelijke regio.

De badplaats Saidia, op 60 km van Oujda)  onderscheidt zich door haar fijne zandstranden en haar wereldberoemde hotels die klaar staan om toeristen uit de hele wereld te ontvangen. Klanten van Air Arabia zullen hun rechtstreekse vluchten naar Oujda kunnen boeken via de website www.airarabia.com, of door contact op te nemen met het callcenter of erkende reisbureaus.

Klanten van Air Arabia zullen ook kunnen profiteren van de nieuwe online check-in service waarmee ze direct op de website of app van Air Arabia kunnen inchecken. Daarnaast kunnen klanten profiteren van het AirRewards getrouwheidsprogramma.

Over Air Arabia Maroc

Air Arabia Maroc maakt deel uit van de Air Arabia Group. Air Arabia Maroc is gevestigd in Casablanca en is de eerste lagekostenluchtvaartmaatschappij in Marokko. ​ De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in april 2009. De focus ligt voornamelijk op passagierscomfort, betrouwbaarheid van de vluchten en waar krijgen voor je geld. Meer informatie op www.airarabia.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.