Home > Oudenburg steunt Luna De Vlam, Finalist Miss Fashion

Oudenburg steunt Luna De Vlam, Finalist Miss Fashion

Geschreven op 12 juli 2021 om 15:07 door Mario De Wilde

Sportvrouw, autisme en finalist Miss Fashion 2022. Dit is Luna De Vlam uit Oudenburg. Een kinderdroom die werkelijkheid wordt. Luna werd gescout door de Miss Fashion organisatie en nam deze uitdaging met twee handen aan. Na een hele selectieprocedure staat ze nu in de finale. Dat ze niet aan haar proefstuk toe is, is geweten. Modellenwerk, Rope Skipping (inter-)nationaal, Mode (ontwerp en realisatie)… Burgemeester Dumarey Anthony en Schepen Vanhooren Romina steken Luna een hart onder de riem!

Sportvrouw Oudenburg:

De titel van sportvrouw 2017-2018 stad Oudenburg verdiende ze na het behalen van heel wat titels in de Rope Skipping van Belgisch Kampioen tot Wereldkampioen (Hong Kong) met het beloftenteam. Meerdere medailles op diverse internationale wedstrijden,…Luna blijft actief in de sportwereld want momenteel studeert ze voor sportverzorger, Personal Trainer en fitnessinstructeur. Luna mag ook starten als sportverzorgster bij het voetbal, KV Oostende U21.

Top 3 bij jonge ontwerpers Mode:

Met haar diploma in “mode realisatie en verkoop” maakt Luna haar eigen jurken die de finalistes zelf moeten voorzien op de finale (GALA MISS FASHION 2022). Met haar studies bij Ensor Instituut Oostende bereikte ze ook hier op diverse wedstrijden voor  die provincie-overschrijdend waren de top 3 bij jonge ontwerpers.

Luna en autisme:

Luna wil een rolmodel zijn voor jongeren met een beperking. Luna zelf heeft een ‘Autisme Spectrum Stoornis’. Dat is niet altijd even eenvoudig voor haar maar ze wil tonen dat je met een beperking jezelf moet blijven. Iedereen is uniek op zijn eigen manier. Haar doel is jongeren met een beperking (Autisme, Syndroom van Down,…) kansen te geven door hen de aandacht te geven dat ze verdienen. Jongeren met een beperking kunnen veel meer dan dat sommige vermoeden.

Dit wilt Luna extra in de verf zetten en is de rode draad doorheen Luna haar avontuur in Miss Fashion. Dit is ook een reden waarom Luna mee doet aan Miss Fashion, haar overleden zusje Imaani had onder andere Syndroom van Down en dit is haar grote drijfveer.

Iedereen is uniek op zijn eigen manier zegt Luna. Ze wil ook aantonen dat iedereen speciaal en mooi is, wat je ook hebt en er niet mag van uitgaan wat je ook leest op social media voor waarheid is. Je dient eerst de persoon volledig te leren kennen en dan zie je wel de innerlijke schoonheid.

Ook internationaal verkozen worden?

Luna is ook verkozen voor Miss Tourism Belgium. Tijdens de finale (28 augustus 2021) van Miss Fashion zal er dus ook iemand verkozen worden die Miss Fashion Benelux internationaal zal vertegenwoordigen. Is Luna De Vlam jouw favoriet? Dan kan je op haar stemmen via de website van Miss Fashion; www.missfashionofficial.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.