Home > Oscar Popcorner. Winnaars 1+1 gratis toegangsticket Kinepolis en film naar keuze

Oscar Popcorner. Winnaars 1+1 gratis toegangsticket Kinepolis en film naar keuze

Geschreven op 21 december 2021 om 09:33 door Mario De Wilde
Afgelopen weekeinde was het alweer aflevering zeven van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’. Wekelijks komt iemand uit onze provincie twee nieuwe films voorstellen die in een van de bioscopen van Kinepolis in onze provincie vertoond worden. Dat gebeurt redelijk origineel en ludiek in het West-Vlaams. Dit weekeinde is schepen van Cultuur van Brugge, Nico Blontrock, onze presentator van dienst. En toegeven, hij deed het meer dan voortreffelijk….
We starten met ‘Sing 2’, een komedie maar ook een animatiefilm. We volgen het hoofdpersonage Buster die van het New Moon Theater een groot succes heeft gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater. Buster heeft daarvoor zijn muzikale vrienden uitgenodigd. Allemaal behoorlijk kierewiet zoals Rosita, de drukke moeder, het punk-rock stekelvarken Ash, de vriendelijke gorilla Johnny en de verlegen olifant Meena. Maar het Crystal Tower  (Holly Mae Brood) en het uitbundige varken Gunter (Gordon) – proberen binnen te komen bij het kantoor van het wereldberoemde Crystal Entertainment dat wordt gerund door een meedogenloze wolf. Wat volgt is een feel-good film met vele rock- en popklassiekers, spectaculaire optredens, prachtige animatie, humor en gevoel.

De tweede film die we dit weekeinde voorstellen is de nieuwe Spiderman en dat is een speciaaltje want voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.  Als hij op een dag Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn. De trailer verbrijzelde enkele weken geleden het wereldrecord van meest bekeken trailer in 24 uur tijd ooit. 355,5 miljoen keer maar liefst dus dat wordt ook een knaller in onze bioscopen. ”

Winnaars een 1+ 1 gratis ticket voor een film naar keuze

Dankzij Kinepolis schonken we tien winnaars ook een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken.

-Guido Lambrechts uit Oostende, Johanna Derijcke, Bart Verlet uit Moorslede, Katrijn Snauwaert uit Drongen, Familie Vande Langerijt uit Knokke, Leenders K uit Ieper, Steyaert Hugo uit Brugge, Gevaert Karlien uit Kortrijk, Louis Pourbaix uit Harelbeke en Lien Neutens uit Middelkerke. Vrijdag wacht weer een nieuwe ‘Oscar Poporner’ met opnieuw vrijkaarten (1+1′ te winnen.

 

1 reactie

Katrijn Snauwaert
Geschreven op 2021-12-21 15:04:51
Superleuk dat ik één van de winnaars ben! Ik kijk er naar uit om zelf 1 van de nieuwe films te gaan ontdekken. Hoe ontvangen we onze prijs? 😀

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.