Home > Oscar Popcorner. Piet Huysentruyt serveert twee nieuwe films en win 1+1 tickets Kinepolis

Oscar Popcorner. Piet Huysentruyt serveert twee nieuwe films en win 1+1 tickets Kinepolis

Geschreven op 2 december 2022 om 13:53 door Mario De Wilde

Hallo beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. We serveren vandaag aflevering 51 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En of Piet Huysentruyt weer hot is….We hebben hem, dankzij onze vaste stemmenimitator Glenn De Keyser kunnen strikken om dit weekend twee nieuwe films voor te stellen. Veel kijk-, luister- en leesgenot voor deze 51ste editie intussen.

De eerste is ‘Violent Night’, een duistere kerstthriller met een duidelijke boodschap: zet altijd in op rood. Want was is het verhaal: een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman… Welnu, dat brengt een paar onverwachte ontwikkelingen met zich mee….

Nummer twee ‘Good luck to you, Leo Grande’, is er eentje in de categorie drama’s. Nancy Stokes, een gepensioneerd lerares en weduwe, smacht naar een avontuur, een connectie en naar seks, goede seks. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. In een anonieme hotelkamer ontmoeten ze elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar.
Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daarvoor moet doen, lees je hieronder allemaal. Nog een fijn weekend.

Tickets winnen? Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-In de trailer van ‘Violent Night’ ontdek je hoeveel geld er in de kluis ligt. Over welk bedrag gaat het?

-In ‘Good luck to you, Leo Grande’ ontdek je welke leeftijd de ‘oudste klant’ van sekswerker Leo Grande was.

-Hoe oud is actrice Emma Thompson uit de film ‘Good luck to you, Leo Grande’?

Bezorg ons alles voor maandagavond 5 december om 18 uur in een mailtje met als titel ‘SOS Piet en Sint-Oscar’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin en graag je naam en adres bij de inzending voegen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.