Home > Oscar Popcorner. Dit zijn de winnaars van de 10 1+1 tickets van Kinepolis

Oscar Popcorner. Dit zijn de winnaars van de 10 1+1 tickets van Kinepolis

Geschreven op 7 december 2022 om 14:40 door Mario De Wilde
Hallo beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. We servereden afgelopen weekend aflevering 51 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En of Piet Huysentruyt weer hot is….We hadden hem, dankzij onze vaste stemmenimitator Glenn De Keyser kunnen strikken om dat weekend twee nieuwe films voor te stellen. Veel kijk-, luister- en leesgenot voor deze 51ste editie intussen.

De eerste is ‘Violent Night’, een duistere kerstthriller met een duidelijke boodschap: zet altijd in op rood. Want was is het verhaal: een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman… Welnu, dat brengt een paar onverwachte ontwikkelingen met zich mee….

Nummer twee ‘Good luck to you, Leo Grande’, is er eentje in de categorie drama’s. Nancy Stokes, een gepensioneerd lerares en weduwe, smacht naar een avontuur, een connectie en naar seks, goede seks. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. In een anonieme hotelkamer ontmoeten ze elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar.
Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.

Zoals steeds konen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Uit de meer dan 1200 inzendingen kwamen deze tien gelukkigen tevoorschijn. Herbert Craeymeersch uit Diksmuide, Nobels Henri uit Ieper, Jackie Deferm uit De Haan, Carla Dumoulin uit Knokke, Marit Vermeersch uit Oostende, Miche Roose uit Brugge, Familie Lapauw uit Zonnebeke, Sofie Wybo uit Ieper en Annick Vermote uit Roeselare. Komende vrijdag wacht weer een nieuwe ‘Oscar’.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.