Home > ‘Oscar Popcorner’ de wekelijkse filmrubriek in het West-Vlaams en win een 1+1 ticket van Kinepolis

‘Oscar Popcorner’ de wekelijkse filmrubriek in het West-Vlaams en win een 1+1 ticket van Kinepolis

Geschreven op 17 december 2021 om 14:20 door Mario De Wilde

Vandaag alweer aflevering zeven van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’. Wekelijks komt iemand uit onze provincie twee nieuwe films voorstellen die in een van de bioscopen van Kinepolis in onze provincie vertoond worden. Dat gebeurt redelijk origineel en ludiek in het West-Vlaams. Dit weekeinde is schepen van Cultuur van Brugge, Nico Blontrock, onze presentator van dienst. En toegeven, hij deed het meer dan voortreffelijk….

We starten met ‘Sing 2’, een komedie maar ook een animatiefilm. We volgen het hoofdpersonage Buster die van het New Moon Theater een groot succes heeft gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater. Buster heeft daarvoor zijn muzikale vrienden uitgenodigd. Allemaal behoorlijk kierewiet zoals Rosita, de drukke moeder, het punk-rock stekelvarken Ash, de vriendelijke gorilla Johnny en de verlegen olifant Meena. Maar het Crystal Tower  (Holly Mae Brood) en het uitbundige varken Gunter (Gordon) – proberen binnen te komen bij het kantoor van het wereldberoemde Crystal Entertainment dat wordt gerund door een meedogenloze wolf. Wat volgt is een feel-good film met vele rock- en popklassiekers, spectaculaire optredens, prachtige animatie, humor en gevoel.

De tweede film die we dit weekeinde voorstellen is de nieuwe Spiderman en dat is een speciaaltje want voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.  Als hij op een dag Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn. De trailer verbrijzelde enkele weken geleden het wereldrecord van meest bekeken trailer in 24 uur tijd ooit. 355,5 miljoen keer maar liefst dus dat wordt ook een knaller in onze bioscopen. ”

Win zelf een 1+ 1 gratis ticket voor een film naar keuze

Dankzij Kinepolis schenken we tien winnaars ook een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken.

Wat moet je daarvoor doen?

-In de trailer ‘Sing 2’ zie je dat de muis aan het dweilen is. Wat is de kleur van haar emmer?

-Aan wie vraagt Spiderman hulp in de gelijknamige film?

-Wat vind je tot nog toe je mooiste kerstfilm?

Bezorg ons alles voor maandagavond 20 december om 20 uur in een mailtje met als titel ‘Christmas Oscar’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be

Meer info over de nieuwste films, uren en dagen van vertoning vind je terug door op deze link te klikken. Veel kijkplezier.

1 reactie

Niels Paredis
Geschreven op 2021-12-18 22:15:15
Blauw

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.