Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams. Sergio Herman presenteert ‘Operation Fortune’ en André Rieu

Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams. Sergio Herman presenteert ‘Operation Fortune’ en André Rieu

Geschreven op 20 januari 2023 om 13:29 door Mario De Wilde

Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Vandaag serveert de Zeeuwse topchef Sergio Herman aflevering 57 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. Tussen het gaar maken van de spruitjes en het voorbakken van de frietjes weet hij ons te verblijden mat twee nieuwigheden uit de Kinepolis. Het wordt een topaflevering want dit weekend de nieuwste film met  op groot scherm. De volumeknop op 10 en luisteren maar…Met dank aan onze vaste Oscar-presentator Glenn De Keyser.

Nummer één is er eentje uit het spionagegenre. Gooi ‘Mission Impossible’, ‘James Bond’ en ‘Ocean’s Eleven’ in een blender, even goed mixen en voilà… Je hebt de nieuwe Guy Richie-film ‘Operation Fortune’ met Hugh Grant in de hoofdrol. In het kort het verhaal: de internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te beletten. Samen met CIA agent Sarah en Hollywoodster Danny Francesco, zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds en een ramp te zien voorkomen. Twee uur lang duurt dat spel daar in comfortabele Kinepolis-seat.

Als luchtig dessertje hebben we nog het concert van André Rieu dat op zaterdag 28 januari de West-Vlaamse Kinepolis-vestigingen gaat veranderen in een Weense schouwburg, inclusief sopranos, tenors en andere gasten. Het concert in Dublin zorgt voor een fantastische viering vol romantische melodieën, populaire klassiekers, feestnummers en natuurlijk de geliefde walsen.

Win je 1+1 tickets van Kinepolis

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-In de trailer van ‘Operation Fortune’ zie je wat Sarah voorstelt vooraleer Orson Fortune te infiltreert?

-Wat is de ondertitel van ‘Operation Fortune’?

-In welke stad is Andre Rieu geboren?

Bezorg ons alles voor maandagavond 23 januari om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Fort Fortune’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin en graag je naam en adres bij de inzending voegen.

 

1 reactie

Patrick Mertens
Geschreven op 2023-01-22 14:14:39
Super waag graag een kansje

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.