Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams met de Mugge van Brugge. Winnaars 1+1 Kinepolistickets

Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams met de Mugge van Brugge. Winnaars 1+1 Kinepolistickets

Geschreven op 31 januari 2023 om 07:04 door Mario De Wilde

Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Afgelopen vrijdag serveerde de immer populaire Mugge van Brugge ons de aflevering 58 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. Hij presenteerde je graag twee splinternieuwe films presenteren die je vanaf dit weekend in de Kinepolis kan gaan bekijken. De volumeknop op 10 en luisteren maar voor hen die het mochten gemist hebben….

Nummer één was er eentje uit de autobiografische wereld. De wereldvermaarde componiste Lydia Tár legt de laatste hand aan de symfonie die haar magnum opus kan betekenen. Bovendien staat ze als eerste vrouw ooit aan het hoofd van een groot Duits orkest. Haar charmante en intelligente zesjarige adoptiedochter Petra speelt hierbij een cruciale rol. Wanneer er tegen Lydia samengespannen wordt, biedt ook Petra een grote steun voor haar worstelende moeder. Een prachtige en beklemmende thriller die an je ribben kleeft. Noteer vooral de ijzersterke rol van actrice Cate Blanchett, die ik nu al een Oscar-nominatie toedeel…

Als thrillertoegift was er ‘Poker Face’. In de wereld van poker met hoge inzetten schittert Russel Crowe als tech-miljardair en gokker Jake Foley. Hij nodigt zijn beste vrienden uit op zijn landgoed voor een pokeravond die ze nooit zullen vergeten en geeft ze de kans om meer geld te winnen dan ze ooit konden dromen. Om te kunnen spelen, moeten ze het echter wel datgene opgeven dat ze hun hele leven al proberen te beschermen … hun geheimen. Naarmate de avond vordert, ontdekken de vrienden wat er echt op het spel staat.

Win je 1+1 tickets van Kinepolis

Zoals steeds konden jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Uit de zowat 1200 inzendingen winnen deze lezers een 1+1 gratis ticket. Jana Hoste uit Waregem, Adelheid Grimmelprez uit Knokke, Martin Van Belle uit Sint-Joris Beernem, Emmanuel Ingelaere uit Passendale, Henk Ramirez uit Oostende, Familie Herssens uit Middelkerke, Raf Commeyne uit Tielt, Nonkel Luk Devreeze uit Roeselare, Fran Vermouth uit Ieper en Kristof Degreef uit Diksmuide. Volgende week volgt er een nieuwe Popcorner.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.