Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 Kinepolis ticket

Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 Kinepolis ticket

Geschreven op 15 november 2023 om 06:34 door Mario De Wilde
Oh, wie klopt daar kinderen…..Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Afgelopen weekend was het alweer de beurt aan Luc en zijn kleurrijke en sprekende vogel Vincent om deze. ‘Oscar Popcorner’ te presenteren. En het was aflevering 94 en het werd er een die voor de helft uit een Sinterklaasfilm bestond.

Want we starten dichtbij de schoorsteen met de ‘Grote Sinterklaasfilm’. Sinterklaas wil dit jaar zijn verjaardag royaal vieren. Zo wil hij dat ieder kind een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot verjaardagsfeest met als hoogtepunt een speciaal optreden van zijn favoriete artiest. Robbie Reuzel ziet zijn verjaardag door het Sintfeest elk jaar opnieuw in het water vallen. Hij verzint hierdoor een sluw plan om Sinterklaas uit te schakelen. Zal het Robbie Reuzel lukken het Sintfeest te dwarsbomen of ruiken de Pieten onheil en kunnen ze het feest redden? Alleen de heel brave kindertjes mogen dit gaan bekijken.

Kinderen aan de macht ook in onze tweede film. Want daar zijn de Megapups in Paw Patrol. Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De MEGAPUPS! Voor Skye, het kleinste, de smalsten, het broekventje van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken.

Winnaars 1+1 gratis Kinepolis ticket

Duidelijk cinemaweertje want jullie waren met meer dan 1300 moedigen die een mailtje stuurden. Zij die straks een 1+1 gratis ticket voor een film naar keuze in een Kinepolis-vestiging naar keuze in hun mailbox zien vallen zijn: Christine Strobbe uit Izegem, Patty Vergauwen uit Grobbendonk, Thomas Van Moerkerke uit Zwijnaarde, Eric Meyers uit Tongeren, Wendy Callewaert uit Roeselare, Thomas Ameye en Sara Wille en Cyriel en Guust uit Wingene, Wendy Deconinck uit Otegem, Reinhilde Gauchier uit Balegem, Natascha Herman uit Kortrijk en Chris Maervoet uit Bredene.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.