Home > Oscar popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 gratis Kinepolis-ticket

Oscar popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 gratis Kinepolis-ticket

Geschreven op 7 februari 2023 om 09:13 door Mario De Wilde
Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Afgelopen weekend serveerde Karin Robert uit Male Sint-Kruis bij Brugge ons de aflevering 59 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. Karin presenteerde je graag twee splinternieuwe films presenteren die je in de Kinepolis kon gaan bekijken. De volumeknop op 10 en luisteren maar…

We startten vrijdag met onze stripvrienden ‘ASTERIX & OBELIX’. Zijn gaan op bezoek in het Middenrijk. 50 jaar voor Christus wordt de keizerin van China na een staatsgreep van de prins Deng Tsin Qin gevangen gehouden. Haar dochter, de prinses Sass-Yi, weet te ontsnappen en trekt naar Gallië waar ze Asterix en Obelix om hulp vraagt. Mede door middel van hun bovenmenselijke krachten, met dank aan het toverdrankje, pogen ze samen de keizerin te redden. Dat wordt me daar een boeltje van bijna twee uur vol gags en avontuur. Afgelopen weekend al te bekijken.

Nummertje twee om te serveren is heel andere koek. Denk bij ‘KNOCK AT THE CABIN’ aan spanning en zelfs horror. Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen die eisen dat het gezin een ondenkbare keuze maakt om de apocalyps te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld moet de familie beslissen wat voor hen van belang is voordat alles verloren is.

Win je 1+1 tickets van Kinepolis

Zoals steeds konden jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Uit de bijna 1100 inzendingen wonnen deze tien lezers/kijkers een 1+1 gratis ticket. Steven Persyn uit Diksmuide, Ruth De Keyser uit Middelkerke,  Annelies Breyne uit Nieuwpoort, Wim Heerman uit Erembodegem, Kris Steen uit Sint-Andries, Annick Van Doren uit Borsbeek, Sam Vanhee uit Kortrijk, Madeleine Broeckert uit Ieper, Luk Vangistel uit Roeselare en Mike Degroote uit Knokke-Heist. Komende vrijdag een nieuwe en echte Valentijn ‘Oscar’.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.