Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams dialect. Win je 1+1 Kinepolis ticket

Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams dialect. Win je 1+1 Kinepolis ticket

Geschreven op 10 november 2023 om 14:01 door Mario De Wilde

Oh, wie klopt daar kinderen…..Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Dit weekend is het alweer de beurt aan Luc en zijn kleurrijke en sprekende vogel Vincent om deze. ‘Oscar Popcorner’ te presenteren. Dit is aflevering 94 en het wordt er een die voor de helft uit een Sinterklaasfilm bestaat.

Want we starten dichtbij de schoorsteen met de ‘Grote Sinterklaasfilm’. Sinterklaas wil dit jaar zijn verjaardag royaal vieren. Zo wil hij dat ieder kind een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot verjaardagsfeest met als hoogtepunt een speciaal optreden van zijn favoriete artiest. Robbie Reuzel ziet zijn verjaardag door het Sintfeest elk jaar opnieuw in het water vallen. Hij verzint hierdoor een sluw plan om Sinterklaas uit te schakelen. Zal het Robbie Reuzel lukken het Sintfeest te dwarsbomen of ruiken de Pieten onheil en kunnen ze het feest redden? Alleen de heel brave kindertjes mogen dit gaan bekijken.

Kinderen aan de macht ook in onze tweede film. Want daar zijn de Megapups in Paw Patrol. Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De MEGAPUPS! Voor Skye, het kleinste, de smalsten, het broekventje van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken.

Win je 1+1 gratis Kinepolis ticket

Je kan zoals vanouds ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen? We houden het simpel omdat we onze minder dappere lezers niet met nachtmerries willen opzadelen door naar de trailers te kijken.

-Volg ons op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

Beantwoord de volgende vragen:

-Met welke smoes verzint Robbie Reuzel om in het Huis van Sinterklaas binnen te raken? Je ontdekt het in de trailer.

-In de film van de Megapups in Paw Patrol hoor je enkele keren muziekflarden van de hit van Snap!. Wat is de titel van deze song?

Mail ons je antwoorden met als onderwerp ‘Sinterklaas en Megapups’ voor maandagavond 13 november 2023 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. Woensdag maken we de winnaars bekend.

 

4 reacties

STEFAAN RYCKEBOSCH
Geschreven op 2023-11-13 10:03:29
In deze donkere, miezerige dagen is de kinepolis de ideale oplossing 👍👍
GOUDESEUNE ELS
Geschreven op 2023-11-12 15:54:44
Hier thuis zouden er heel blij zijn om samen nog eens naar de cinema te kunnen gaan🍀🎬🍀🎬🍀🎬🍀🎬🍀
Friedl De Clercq. Ieper
Geschreven op 2023-11-11 10:13:25
Dat is hem toch wel eentje, of die tweetjes. Altijd een plezante ontmoeting als ze de filmrubriek presenteren. En mijn antwoorden heb ik ook al verstuurd. Lang leve de Vincent en zijn baas. Friedl De Clercq. Ieper
Sara uit Middelkerke
Geschreven op 2023-11-10 21:47:49
Weer een heel leuke presentatie gebracht door Vincent en zijn baasje. Ik ben echt super benieuwd naar de 2 films na het kijken van de West-Vlaamse presentatie en voorstelling. Het was op een aangename manier gebracht met leuke grapjes zoals met de tiramisu voor Sinterklaas. Ik keek erg geboeid naar de voorstelling tot op het einde. Het was deze keer een heel leuk thema met een leuk decor op de achtergrond. Toffe interactie en op een ontspannende en natuurlijke wijze gebracht. Doe zo voort. Ik heb thuis 2 fans van Paw Patrol dus het valt bij de kindjes goed in de smaak. Vele groeten, Sara

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.