Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams. de Mugge van Brugge presenteert en win 1+1 Kinepolistickets

Oscar Popcorner, de filmrubriek in ’t West-Vlaams. de Mugge van Brugge presenteert en win 1+1 Kinepolistickets

Geschreven op 27 januari 2023 om 13:17 door Mario De Wilde

Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Vandaag serveert de immer populaire Mugge van Brugge ons de aflevering 58 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. Hij zal je graag twee splinternieuwe films presenteren die je vanaf dit weekend in de Kinepolis kan gaan bekijken. De volumeknop op 10 en luisteren maar…

Nummer één is er eentje uit de autobiografische wereld. De wereldvermaarde componiste Lydia Tár legt de laatste hand aan de symfonie die haar magnum opus kan betekenen. Bovendien staat ze als eerste vrouw ooit aan het hoofd van een groot Duits orkest. Haar charmante en intelligente zesjarige adoptiedochter Petra speelt hierbij een cruciale rol. Wanneer er tegen Lydia samengespannen wordt, biedt ook Petra een grote steun voor haar worstelende moeder. Een prachtige en beklemmende thriller die an je ribben kleeft. Noteer vooral de ijzersterke rol van actrice Cate Blanchett, die ik nu al een Oscar-nominatie toedeel…

 

Als thrillertoegift is er ‘Poker Face’. In de wereld van poker met hoge inzetten schittert Russel Crowe als tech-miljardair en gokker Jake Foley. Hij nodigt zijn beste vrienden uit op zijn landgoed voor een pokeravond die ze nooit zullen vergeten en geeft ze de kans om meer geld te winnen dan ze ooit konden dromen. Om te kunnen spelen, moeten ze het echter wel datgene opgeven dat ze hun hele leven al proberen te beschermen … hun geheimen. Naarmate de avond vordert, ontdekken de vrienden wat er echt op het spel staat.

Win je 1+1 tickets van Kinepolis

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-In de trailer van ‘Tár’ zie je dat Lydia tientallen LP’s op de grond heeft gegooid. Geef ons twee namen of titels van die LP’s die je ontdekt.

-In ‘Poker Face’ beloven de overvallers dat ze maar één ding zullen meenemen. Welke objecten zijn dat?

Bezorg ons alles voor maandagavond 30 januari om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Poker Tar’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin en graag je naam en adres bij de inzending voegen.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.