Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolis filmtickets

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolis filmtickets

Geschreven op 7 maart 2023 om 08:58 door Mario De Wilde
Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Afgelopen weekend kwam onze presentator (ze waren weer met hun tweetjes) van ’t zeetje. Luc en vedermans Vincent presenteerden jullie in het sappig West-Vlaams dialect aflevering 63 van ‘Oscar Popcorner’. ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En het waren twee topproducties.

Maar toeval toch! Nummer één die beiden presenteerden, was toch wel een boksfilm zeker. Creed III gaat over Na vele successen in de bokswereld gedijt Adonis Creed nu in zowel zijn professionele carrière als bokser als in het gezinsleven. Wanneer een vriend van vroeger, het bokstalent Damien Anderson, weer opduikt na een gevangenisstraf, wil deze graag bewijzen dat hij weer een kans in de ring verdient. Wat volgt is een gevecht tussen twee voormalige vrienden. De regie en ook de vertolking is weggelegd voor Michael B. Jordan. Vooraleer ik de handdoek in de ring gooi, nog deze tweede film.

Vorige week presenteerde een collega van mij als de Cocaïne Bear’, vandaag is het zijn vierpotige collega de wolf. Nee, het is zeker geen Roodkapje-film maar het is niemand ontgaan: de wolf is terug in ons land. Zeer bijzonder, aangezien de wolf 150 jaar geleden uit onze regio verdween. Regisseur Cees van Kempen levert een opzienbarende natuurfilm die geheel in het teken staat van de terugkeer van de wolf. Niemand minder dan TV-presentator Matthijs van Nieuwkerk verzorgt de voice-over. Een film die jong en oud zal aanspreken!

Win je 1+1 tickets van Kinepolis

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. De kaap van 1000 inzendingen leverde volgende winnaars op: Wim Heerman uit Erembodegem, Melissa Van Den Noortgaete uit Idegem, Jacky Goethals uit Beernem, Erwin Depuydt uit Oostende, Familie Foré uit Diksmuide, Carla Dejonckeere uit Knokke-Heist, Agnes Heynderick uit Koekelare, Magda Depuydt uit Kortrijk, Steve Despiegelaere uit Brugge en E. Vanhoecke uit Sint-Michiels.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.