Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams. Freddy De Vadder geeft 1+1 Kinepolis filmtickets weg

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams. Freddy De Vadder geeft 1+1 Kinepolis filmtickets weg

Geschreven op 10 maart 2023 om 13:54 door Mario De Wilde

Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Deze week komt onze presentator Freddy De Vadder (alias Glenn De Keyser) in het sappig West-Vlaams dialect aflevering 64 van ‘Oscar Popcorner’ voor hun rekening nemen. ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En het zijn twee keiharde Amerikaanse producties die we dit weekend voorschotelen. Echt op een schaaltje aangeboden door Freddy De Vadder…

We starten de band met 65. Nee, geen film voor 65-plussers of de aflevering van volgende week maar het gaat om de titel van deze Amerikaanse vechtfilm. Na een verschrikkelijke crash op een onbekende planeet ontdekt piloot Mills al snel dat hij eigenlijk op aarde gestrand is… En dat toch wel 65 miljoen jaar geleden, zeker… Moet toch wel lukken dat hij daar niet alleen is want hij is er in het gezelschap van een jonge vrouw. Hun nieuwe planeet blijkt levensgevaarlijk wanneer ze het moeten opnemen tegen een onbekende vijand. Acteur Adam Driver zit niet bepaald stil en scoort de ene na de andere rol zodat hij een van de grote namen in Hollywood wordt.

Bij onze tweede film trekken we de horror-schuif open. Een lepel valium bij de hand? Scream VI komt er aan. Sam heeft samen met haar drie vrienden, Tara, Mindy en Chad, de aanvallen van Ghostface weten te overleven. Ze besluiten dan ook Woodsboro te verlaten om een geheel, nieuwe start te maken. Echter aangekomen in New York City blijkt Ghostface weer op te duiken. Begin nu maar al te sidderen en te beven, zou ik zeggen.

Win je 1+1 tickets van Kinepolis

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Op wat slaat het getal 65 in de gelijknamige film?

-In de trailer van ‘Scream VI’ zie je dat het vrouwelijke hoofdpersonage een telefoontje krijgt. Wie is de oproeper?

Bezorg ons alles voor maandagavond 13 maart om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Niet voor watjes’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin en graag je naam en volledig adres bij de inzending voegen

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.