Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams en win 1+1 Kinepolis filmtickets

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams en win 1+1 Kinepolis filmtickets

Geschreven op 3 maart 2023 om 13:39 door Mario De Wilde

Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Deze week komt onze presentator (ze zijn weer met hun tweetjes) van ’t zeetje. Luc en vedermans Vincent zullen in het sappig West-Vlaams dialect aflevering 63 van ‘Oscar Popcorner’ voor hun rekening nemen. ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En het zijn twee topproducties.

Maar toeval toch! Nummer één die ik presenteer is toch wel een boksfilm zeker. Creed III gaat over Na vele successen in de bokswereld gedijt Adonis Creed nu in zowel zijn professionele carrière als bokser als in het gezinsleven. Wanneer een vriend van vroeger, het bokstalent Damien Anderson, weer opduikt na een gevangenisstraf, wil deze graag bewijzen dat hij weer een kans in de ring verdient. Wat volgt is een gevecht tussen twee voormalige vrienden. De regie en ook de vertolking is weggelegd voor Michael B. Jordan. Vooraleer ik de handdoek in de ring gooi, nog deze tweede film.

Vorige week presenteerde een collega van mij als de Cocaïne Bear’, vandaag is het zijn vierpotige collega de wolf. Nee, het is zeker geen Roodkapje-film maar het is niemand ontgaan: de wolf is terug in ons land. Zeer bijzonder, aangezien de wolf 150 jaar geleden uit onze regio verdween. Regisseur Cees van Kempen levert een opzienbarende natuurfilm die geheel in het teken staat van de terugkeer van de wolf. Niemand minder dan TV-presentator Matthijs van Nieuwkerk verzorgt de voice-over. Een film die jong en oud zal aanspreken!

Win je 1+1 tickets van Kinepolis

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-in de trailer van ‘Creed III’ ontdek je de naam van de echtgenote van Adonis. Wat is die naam?

-wat is de eerste zin die in de trailer van ‘Wolf’ gezegd wordt?

-hoeveel jaar werd er over gedaan om de film ‘Wolf’ te maken?

Bezorg ons alles voor maandagavond 6 maart om 18 uur in een mailtje met als titel ‘BoksWolf’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin en graag je naam en volledig adres bij de inzending voegen

 

3 reacties

Dave Hosten, Menen
Geschreven op 2023-03-05 17:01:36
Smullen alweer. Dave Hosten, Menen
Hendrik Debuyssere, Oostkamp
Geschreven op 2023-03-04 16:41:40
Onze favorietjes van de hele familie: Luc en zijn papegaai. Hendrik Debuyssere, Oostkamp
Ignace Permentier, Oostende
Geschreven op 2023-03-03 13:56:05
Dien me zijn kieken is daar weer. 't Zal rappekes Pasen zijn....

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.