Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars voor 1+1 film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars voor 1+1 film naar keuze

Geschreven op 15 augustus 2023 om 09:21 door Mario De Wilde
Vanaf afgelopen vrijdag hebben we met Oscar Popcorner de draad weer opgenomen na drie weken vakantie. ‘Oscar Popcorner’, de nog altijd enige filmrubriek ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. De naam van onze presentatrice afgelopen weekend was Karin Robert uit Sint-Kruis bij Brugge en we waren intussen aan aflevering 81 aanbeland. Wat voor schoons mocht je van Karin zoal verwachten om deze twee splinternieuwe films aan te kondigen.

Met ‘Oppenheimer’ halen we een knaller binnen die twee weken geledein in première ging. Deze epische thriller van Christopher Nolan brengt het fascinerende verhaal van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest. Christopher Nolan duikt in het leven van deze geniale wetenschapper die een uitvinding deed die de wereld voorgoed zou veranderen. De film volgt Oppenheimer van zijn studententijd, tot de desastreuze jaren na het vallen van de bom, wanneer zijn integriteit in twijfel wordt getrokken. Maak je alvast klaar voor een Indrukwekkende biopic, visueel spektakelstuk.

Trek je roze outfit maar aan want we trekken naar Barbieland waar alles en iedereen perfect is. Behalve als je een existentiële crisis hebt of als je een Ken bent. Stereotype Barbie beleeft elke keer opnieuw de perfecte dag, totdat er op een morgen imperfecties bij haar op lijken te treden. Vastbesloten om haar plek in de wereld te vinden, begint ze een avontuurlijke reis door de echte wereld. Barbie for president als het ware….

Spanning, actie, fantasy en komedie: het zat er weer allemaal in deze week. En met z’n tweeën konden jullie ook voor de prijs van één naar een film naar keuze in Kinepolis. En jullie waren meteen flink bij de les met ruim 1200 juiste antwoorden. Zij die een 1+1 ticket voor een film naar keuze in een Kinepolis-bioscoop naar keuze mogen ontvangen zijn: Eugene Verdière uit Oostende, J. Deckmijn uit Middelkerke, Alice Deshayes uit Roeselare, Johan De Coninck uit Brugge, Veerle Vanpachtenbeke uit Nieuwpoort, Familie Ackein uit Zedelgem, Laurence Deville uit Knokke, Familie Vanthorre uit Loppem, Sophie Verkindere uit Lauwe en Nancy De Bolle uit Harelbeke. Vrijdag volgt er opnieuw een aflevering van ‘Oscar Popcorner’.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.