Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 tickets voor film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 tickets voor film naar keuze

Geschreven op 27 juni 2023 om 09:32 door Mario De Wilde
Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Afgelopen weekend was het alweer de beurt aan Lucske en Vincent, om ‘Oscar Popcorner’ te presenteren en we waren intussen alweer aan aflevering 78 aanbeland. Volop zon in onze West-Vlaamse provincie maar in de bioscoopzalen van Kinepolis is er zoals je weet overal airco. Dus redenen genoeg om je deze twee splinternieuwe films aan te kondigen.

We starten met de combinatie ‘Disney en Pixar’ en het werd ‘Elemental’. Deze geheel nieuwe, unieke animatiefilm speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wiens vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt.

Over naar nummer twee: No Hard Feelings’ waarin Jennifer Lawrence de hoofdrol speelt. Het is een scherpe, hilarische komedie waarvoor ons Jennifer eveneens de productie doet. Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.

Winnaars 1+1 gratis filmticket

Animatie en komedie: het zat er weer allemaal in deze week. En met z’n tweeën konden jullie ook voor de prijs van één naar een film naar keuze in Kinepolis. Met 1074 waren jullie om een kans te wagen. Volgende tien winnaars mogen eerdaags hun voucher in hun mailbox verwachten. Freddy Lammens uit Oostende, Jessica Decavele uit Ieper, Ronny Waterschoot uit Gentbrugge, Fien Vermeersch uit Middelkerke, Annie De Klerck uit Brugge, Familie Tanghe uit Wervik, Edwin Notelaer uit Roeselare, K. Lahousse uit Knokke-Heist, Debby Vantyghem uit Kuurne en Patrick Inghels uit Sint-Michiels. Komende vrijdag wacht een nieuwe aflevering.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.