Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 tickets voor film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 tickets voor film naar keuze

Geschreven op 20 juni 2023 om 16:26 door Mario De Wilde
‘Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Afgelopen weekend was het alweer de beurt aan de schepen van Brugge, Nico Blontrock, om ‘Oscar Popcorner’ te presenteren en we waren intussen aan aflevering 77 aanbeland. Volop zon in onze West-Vlaamse provincie maar in de bioscoopzalen van Kinepolis was en is er overal airco. Dus redenen genoeg om je deze twee splinternieuwe films aan te kondigen.

We starten de band met een romantische komedie. Asteroid City voert je mee naar de jaren 50. In een Amerikaans woestijnstadje vindt de Junior Stargazer-conventie plaats. Er komen studenten en ouders vanuit het hele land op het stadje af. Tijdens deze conventie worden ze samengebracht voor een wetenschappelijke competitie en nog veel meer. Dat veel meer zijn enkele wereldschokkende gebeurtenissen. Een sterrencast bovendien want het zijn bijv. Scarlett Johansson, Tom Hanks en Margot Robbie die voor het schone weer zorgen.

De tweede film deze week is speciaal voor de liefhebbers van Batman en gemotoriseerde vleermuizen. Zou je het verleden veranderen als je weet dat je daarmee de toekomst op het spel zet? Dat dilemma krijgt Barry Allen te verwerken in deze nieuwe spectaculaire actieheldenfilm The Flash. Twee werelden komen samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. Hierdoor verandert hij alleen ook onbedoeld de toekomst. Ben je nog mee? Enfin, Barry’s enige hoop is om een gepensioneerde Batman te overtuigen weer in actie te komen en een gevangengenomen Kryptoniaan te bevrijden, ook al is dat niet wie hij verwacht.

Wedstrijd win je eigen 1+1 gratis ticket

Romantiek, komedie en actie: het zat er weer allemaal in deze week. En met z’n tweeën konden jullie ook voor de prijs van één naar een film naar keuze in Kinepolis. Uit de ruim 1000 (1074) inzendingen krijgen deze tien gelukkigen nog deze week een voucher: Gilles De Vader uit Oostende, Hilde Maus uit Gent, Herminne Jolie uit Roeselare, Octaaf Verlinde uit Knokke-Heist (tweede bewoner), Hervé Lahousse uit Brugge, Nest Mariën uit Middelkerke, Hermès De Groote uit Ieper, André Willemsen uit Diksmuide en Willy Aelbrecht uit Kortrijk.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.