Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 tickets film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 tickets film naar keuze

Geschreven op 4 juli 2023 om 06:05 door Mario De Wilde
Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Afgelopen weekend hadden we ons aller Pietje Huysentruyt ingehuurd om ‘Oscar Popcorner’ te presenteren en we waren intussen intussen aan aflevering 79 aanbeland. Door een wisseling in onze opdracht, en ook door het feit dat het twee veel bezochte toppers zijn, werden de twee films van vorige week nog eens herhaald. Dus redenen genoeg om deze twee splinternieuwe films nog een bisnummer te geven. Aan het werk Piet Huysentruyt, alias onze bekende stemmenimitator Glenn De Keyser. Dus wat leerden we deze week, Piet?

We starten met de combinatie ‘Disney en Pixar’ en het werd ‘Elemental’. Deze geheel nieuwe, unieke animatiefilm speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wiens vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt.

Over naar nummer twee: No Hard Feelings’ waarin Jennifer Lawrence de hoofdrol speelt. Het is een scherpe, hilarische komedie waarvoor ons Jennifer eveneens de productie doet. Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.

Wedstrijd winnaars 1+1 gratis filmticket

Animatie en komedie: het zat er weer allemaal in deze week. En met z’n tweeën konden jullie ook voor de prijs van één naar een film naar keuze in Kinepolis. 1222 lezers deden een poging hiervoor en de volgende 10 winnaars ontvangen midden deze week hun voucher in de mailbox: Mieke Vercoutere uit Deinze, Ruth De Keyser uit Middelkerke, Stephan Ryckebosch uit Wervik,
Hannie Fischer uit Zoersel, Hubert Van Saene uit Liedekerke, Annelies Breyne uit Nieuwpoort, Ronny Maene uit Aartrijke, Victor Demarez, Elly Eerdekens uit Neerpelt en Caroline Joye uit Oostkamp.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.