Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Geschreven op 12 mei 2023 om 13:23 door Mario De Wilde

Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Vandaag serveert Christoon van de bekende Tovershows jullie aflevering 73 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. En het worden twee totaal verschillende films die we de ether en de beeldbuis injagen. Ik zou zeggen, gooi die volumeknop naar de hoogste stand, want hier gaan we.

Evil doesn’t span eternity without a little help. Ziedaar ‘Renfield’. In dit moderne griezelverhaal over Dracula’s trouwe dienaar speelt Nicholas Hoult de hoofdrol van Renfield, het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis, Dracula. Oscar®-winnaar Nicolas Cage geeft een geweldige show als de bekendste vampier ter wereld. Renfield wordt gedwongen om zijn meester van slachtoffers te voorzien en alles te doen wat van hem gevraagd wordt, hoe vernederend dat ook is. Maar na eeuwenlange dienstbaarheid wil Renfield weleens zien wat het leven buiten de schaduw van de Heer van het Duister te bieden heeft. Alleen weet hij niet zo goed hoe hij uit die ongezonde relatie moet komen.

Na deze griezels hebben we als tweede film ‘Love Again’. een romantische komedie. Stel je voor dat je door een toevallig tekstberichtje de liefde van je leven vindt. In deze film stuurt Mira Ray berichtjes naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde. Ze staat er niet bij stil dat het nummer inmiddels is toegewezen aan de nieuwe werktelefoon van Rob Burns, een journalist. Rob is erg onder de indruk van de prachtige, openhartige berichtjes. Als hij een stuk moet schrijven over megastar Celine Dion (die zichzelf speelt in haar eerste filmrol) schakelt hij haar hulp in om ervoor te zorgen dat hij Mira in het echt ontmoet en haar voor zich kan winnen.

Win je 1+1 ticket voor een film en Kinepolis naar keuze

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen, lees je allemaal hieronder.

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Waar bevindt onze presentator Christoon zich als hij ‘Renfield’ presenteert?

-Wat vraagt Dracula aan Renfield wat hij precies van mensen wil? ‘Een handvol…..’

-Bezorg ons twee WhatsApp-berichten uit ‘Love Again’.

Mail ons alles voor maandagavond 15 mei om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Kinepopcorn’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient) en graag je naam en volledig adres bij de inzending voegen. Veel succes….

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.