Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Geschreven op 11 augustus 2023 om 13:36 door Mario De Wilde

Welkom opnieuw West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. We waren drie weken met vakantie maar vanaf nu pakken we weer de draad op ‘Oscar Popcorner’, de nog altijd enige filmrubriek ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. De naam van onze presentatrice deze week is Karin Robert uit Sint-Kruis bij Brugge en we zijn intussen aan aflevering 81 aanbeland. Wat voor schoons mag je van haar vandaag verwachten om deze twee splinternieuwe films aan te kondigen.

Met ‘Oppenheimer’ halen we een knaller binnen die twee weken geledein in première ging. Deze epische thriller van Christopher Nolan brengt het fascinerende verhaal van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest. Christopher Nolan duikt in het leven van deze geniale wetenschapper die een uitvinding deed die de wereld voorgoed zou veranderen. De film volgt Oppenheimer van zijn studententijd, tot de desastreuze jaren na het vallen van de bom, wanneer zijn integriteit in twijfel wordt getrokken. Maak je alvast klaar voor een Indrukwekkende biopic, visueel spektakelstuk.

Trek je roze outfit maar aan want we trekken naar Barbieland waar alles en iedereen perfect is. Behalve als je een existentiële crisis hebt of als je een Ken bent. Stereotype Barbie beleeft elke keer opnieuw de perfecte dag, totdat er op een morgen imperfecties bij haar op lijken te treden. Vastbesloten om haar plek in de wereld te vinden, begint ze een avontuurlijke reis door de echte wereld. Barbie for president als het ware….

Spanning, actie, fantasy en komedie: het zat er weer allemaal in deze week. En met z’n tweeën kunnen jullie ook voor de prijs van één naar een film naar keuze in Kinepolis. Wat je daarvoor moet doen, lees je hieronder.

Win je tickets voor Kinepolis

-Volg ons op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

Beantwoord de volgende vragen:

-In de trailer van ‘Oppenheimer’ zie je op de lanceringsbasis een oude auto geparkeerd staan. Wat staat er achteraan op de auto?

-Af en toe gebeuren er ook wel rare dingen in het leven van Barbie. Som er ons drie op van wat ze zelf zegt dat ze in haar leven voorgevallen zijn.

Mail ons je antwoorden met onderwerp ‘Bom Barbie’ voor maandagavond 14 augustus 2023 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. Woensdag maken we de winnaars bekend.

 

5 reacties

Dorien Vercammen uit Blankenberge
Geschreven op 2023-08-13 12:16:40
Ik ben het volkoomen eens met Rachel. Als je twee uur zo'n beelden over je heen krijgt, zorgt ervoor dat je ook zo gaat redeneeren. Als ik in jullie rubriek zo die filmpjes zie passeeren dan houd ik mijn hart echt vast. Dorien Vercammen uit Blankenberge.
Rachel Longueville
Geschreven op 2023-08-13 12:13:58
Geef mij die maar alle weken, maar dan doe ik de andere presentatoren wellicht geweld aan end at zien we tegenwoordig wel iets teveel in de nieuwste films tegenwoordig. Echt gezond kan dat toch niet zijn voor de jeugd. Rachel Longueville
Diederik Bardoux, Knokke-Heist
Geschreven op 2023-08-12 11:24:04
Goed idee om de draad weer op te pikken. Als je toevallig een voorzitter van het Comité voor het behoud van Oscar Popcorner zoeken, ik voel me geroepen daarvoor. Lang leve 't Westvloams. Diederik Bardoux, Knokke-Heist
H. Sinnaeve uit Brugge
Geschreven op 2023-08-12 10:51:07
Heel blij dat jullie terug zijn. We begonnen er al voor te vrezen. Altijd plezant zo vlak voor het weekeinde en we hebben nog veel mooie herinneringen aan de tickets die we dit voorjaar wonnen. H. Sinnaeve uit Brugge
Karin Robert
Geschreven op 2023-08-12 10:25:34
Moest ju willen... Ju mag ieroender iets zetten over oe da ju tvoend, hé!!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.