Home > Dit zijn de winnaars handelaarsactie Let’s Stick Together in Zonnebeke

Dit zijn de winnaars handelaarsactie Let’s Stick Together in Zonnebeke

Geschreven op 30 juni 2023 om 08:52 door Mario De Wilde
Gisterenavond zakten heel wat mensen af naar PC De Craeye voor de prijsuitreiking van de handelaarsactie Let’s Stick Together. Uit de 1450 ingediende formulieren kwamen 46 winnaars uit de bus. Zij mochten hun prijs zelf in ontvangst nemen, uit de handen van de lokale handelaar die hen die prijs schonk. En daar werd flink gevolg aan gegeven.
Creatief de lokale handel steunen
“Wie heeft er nog Joke van Wijnen Lecluse? Ik kan die ruilen met bakker Wouter of Siska van de Fruitoase!” Tussen maart en mei barstte in Zonnebeke een stickergekte los. Inwoners verzamelden gretig de cartoons van Let’s Stick Together, de handelaarsactie van de gemeente Zonnebeke, de provincie West-Vlaanderen en KERNpunt. De gemeente wilde samen met de provincie eigen inwoners vaker en meer laten kopen bij eigen handelaars. Die lokale handelaars zorgen dat het goed wonen is en blijft in Groot-Zonnebeke. Mensen ontmoeten er mekaar en wie niet of minder mobiel is, kan makkelijk in zijn eigen buurt inkopen doen.
Actie was ongezien succes
“En of we in onze opzet geslaagd zijn!”, klinkt het bij de organisatie. Van de 6000 bedeelde affiches kwamen er 1450 volgekleefde terug (24%), goed voor zo’n 71 050 verzamelde stickers. Uit die gigantische pak werden uiteindelijk 46 winnaars geloot, één winnaar per deelnemende handelaar. Gisteren mochten die hun prijs in ontvangst nemen. Wie er niet kon bijzijn, kan zijn prijs gedurende één maand afhalen aan het onthaal van het gemeentehuis.
Foto: gemeente Zonnebeke

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.