Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Geschreven op 23 juni 2023 om 13:47 door Mario De Wilde

Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Dit weekend is het alweer onze beurt, Lucske en Vincent, om ‘Oscar Popcorner’ te presenteren en we zijn intussen alweer aan aflevering 78 aanbeland. Volop zon in onze West-Vlaamse provincie maar in de bioscoopzalen van Kinepolis is er zoals je weet overal airco. Dus redenen genoeg om je deze twee splinternieuwe films aan te kondigen.

We starten met de combinatie ‘Disney en Pixar’ en het werd ‘Elemental’. Deze geheel nieuwe, unieke animatiefilm speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wiens vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt.

Over naar nummer twee: No Hard Feelings’ waarin Jennifer Lawrence de hoofdrol speelt. Het is een scherpe, hilarische komedie waarvoor ons Jennifer eveneens de productie doet. Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.

Wedstrijd win je 1+1 gratis filmticket

Animatie en komedie: het zat er weer allemaal in deze week. En met z’n tweeën kunnen jullie ook voor de prijs van één naar een film naar keuze in Kinepolis.

Wat moet je hiervoor doen?

-Volg ons op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

Beantwoord de volgende vragen:

–Welke regel moet men in ‘Elemental’ volgen? Je ontdekt het in de trailer.

-Wat is de naam van de hond van Percy waar Maddie in ‘Hard Feelings’ zo naar verlangt?

Mail ons je antwoorden met onderwerp ‘Disney Feelings’ voor maandagavond 26 juni om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. Woensdag maken we de winnaars bekend

4 reacties

Stefaan Ryckebosch
Geschreven op 2023-06-26 14:30:07
Met z'n 2 - tjes naar de film, zaaaaalig🤗
Sara uit Middelkerke
Geschreven op 2023-06-24 13:38:26
Heel leuk en tof gedaan. Op een grappige manier gepresenteerd door Vincent en zijn baasje wat het spannend maakt om te kijken. Doe zo voort. Groeten uit Middelkerke. Sara
Davy De Schepper van Blankenberge
Geschreven op 2023-06-24 07:48:14
Ik dacht dat exotische vogels goed tegen de warmte konden? Of vergis ik. Applaus! Davy De Schepper van Blankenberge
Johan De Troch
Geschreven op 2023-06-23 22:12:41
Ik denk dat de presentatie van het tweetal mooier is dan de Feelings-film. Amerikaanser kan je ze niet bedenken. Leve Vincent. Johan De Troch uit Poperinge. Een fan

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.