Home > Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Oscar Popcorner, de filmrubriek in het West-Vlaams dialect. Win 1+1 tickets voor film naar keuze

Geschreven op 25 augustus 2023 om 13:33 door Mario De Wilde

Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Vandaag serveert Chistoon van Tovershows uit Lombardsijde aflevering 83 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. Twee nieuwe en uiteenlopende films alweer in de aanbieding deze week. Even de volumeknop een draai naar de hoogste instelling zetten en genieten….

 

Na de Smurfen vorige week nog meer blauw in de zaal. Want daar is ‘Blue Beetle’ die we als eerste film presenteren. De Mexicaanse tiener Jaime Reyes is net afgestudeerd en keert terug naar Palmera City, een fictieve stad in Texas. Op een mooie dag stuit hij toch toch wel op een vreemde scarabee zeker. Jaime ontdekt bovendien dat zijn ouders diep in de schulden zitten. Hij en zijn zus nemen een bijbaantje bij een rijke club, waar hij Jenny Kord, de nicht van de wapenmagnaat Victoria Kord, ontmoet. Via haar krijgt hij een buitenaards gadget in de vorm van een scarabee. Die gadget blijkt een soort AI/superpak te zijn, en bindt zich aan Jaime. Daardoor wordt hij de superheld Blue Beetle. De rest moet je zelf maar gaan ontdekken….

Voor onze tweede film The Equalizer 3 trekken we naar het zuiden van Europa. Ene Robert McCall is daar met een schone lei begonnen, maar heeft het moeilijk om zich met zijn misdaden te verzoenen. Het leventje in Zuid-Italië bevalt hem echter wel. Wanneer hij ontdekt dat zijn nieuwe vrienden onder de duim gehouden worden door de lokale maffia, besluit hij hier toch maar iets aan te doen. En ja, dan zit het spel rap op de wagen hé. Daar zorgen o.a. Denzel Washington, David Denman en Dakota Fanning voor….

Win je 1+1 tickets voor Kinepolis

-Volg ons op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

Beantwoord de volgende vragen:

-In de trailer van ‘Blue Beetle’ ging er iemand voor werk zorgen. Maar hij kwam met iets heel anders terug. Wat is dat?

-Bezorg ons nog drie titels van films waarin Denzel Washington schittert.

Mail ons je antwoorden met onderwerp ‘Blue Beetle’ voor maandagavond 28 augustus 2023 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. Woensdag maken we de winnaars bekend.

3 reacties

Freddy Degrauwe
Geschreven op 2023-08-28 08:36:10
Altijd leuk, een spannende film beleven in de bioscoop.
Stefaan Ryckebosch
Geschreven op 2023-08-27 12:21:43
Naar de cinema kunnen gaan, is echt wel eens een ontspanning voor mij en daar ben ik altijd voor te vinden. 👍👍
GOUDESEUNE ELS
Geschreven op 2023-08-26 22:59:53
Naar de cinema een prachtige film gaan bekijken voelt nog altijd ietsje beter dan gewoon thuis voor de tv. 👌👌

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.