Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolis tickets

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolis tickets

Geschreven op 25 april 2022 om 20:14 door Mario De Wilde
Beste lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen, we zijn aan aflevering 25 van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’, als enige ter wereld gepresenteerd in het West-Vlaams dialect. Deze week is Katelijne uit Bredene de presentatrice van dienst om je nieuwe film voor te stellen. Zijn jullie er klaar voor? Het volume op 10 want hier gaan we….

We starten met The Northman, de nieuwe film van de alles ziende regisseur Robert Eggers. Het is een fantastisch actieverhaal over een jonge Vikingprins en zijn missie om de moord op zijn vader te wreken. De sterrencast bestaat onder meer uit Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk en Willem Dafoe. Hou jij van series als Game of Thrones of Vikings? Dan wil je The Northman zeker niet missen!

De tweede film is een actiekomedie met de lange titel, en zet je schrap, ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’. Nicolas Cage speelt Nicolas Cage want hij is werkloos en op de rand van een financiële afgrond. Cage ziet zich gedwongen om een aanbod van 1 miljoen dollar te accepteren om de verjaardag van een superfan bij te wonen. Wanneer de situatie een gevaarlijke wending neemt, wordt Cage gedwongen om zijn eigen legende waar te maken. Hij zal zijn meest iconische en geliefde filmkarakters erbij moeten halen om zichzelf en zijn dierbaren te redden. Met een carrière die voor dit moment gebouwd is, moet de met een Oscar bekroonde acteur de rol van zijn leven op zich nemen: die van hemzelf.

De antwoorden waren zangeres : Björk. Nic Cave : 20.000 dollar en dat wisten bijna 900 lezers. Zij die morgen of ten laatste woensdag een 1+1 ticket in hun mailbox mogen verwachten zijn Frank Maldeghem uit Nieuwpoort, Wilfried Hullebus uit Oostende, Andre Dehaese uit de Panne, Rani Stockmans uit Grobbendonk, Loes De Keyzer uit Middelkerke, Shany De Leenheer uit Ieper, Sophie De Craemer uit Roeselare, Henk Deville uit Kortrijk, Familie D’Hondt uit Torhout en R. Verlinden uit Knokke.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.