Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolis tickets

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolis tickets

Geschreven op 5 april 2022 om 08:13 door Mario De Wilde
Beste lezers en kijkers, dit was alweer aflevering 22 van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’, als enige ter wereld gepresenteerd in het West-Vlaams dialect. Afgelopen weekend werd het opnieuw een duo-versie meesterlijk gepresenteerd door Luc Vanhee en zijn papegaai Vincent. Wie de twee nieuwste films nog eens wil horen; spits alvast de oren wat hebben we deze week voor jullie uitgezocht hadden.

Laten we alvast starten met een combinatie van science-fiction en actie. De titel ‘Mobius’ is al redelijk creapie. Het is een van de meest fascinerende en tegenstrijdige Marvel personages met Oscar winnaar Jared Leto als de raadselachtige antiheld Michael Morbius. Dr. Morbius heeft een zeldzame bloedziekte en is vastbesloten om anderen te redden die hetzelfde lot ondergaan, waardoor hij een wanhopige gok waagt. Aanvankelijk lijkt zijn mirakeloplossing een radicaal succes te worden, maar als snel komt er een mysterieuze duisternis in hem vrij. Zal het goede het kwade overwinnen – of zal Morbius bezwijken onder zijn onontkoombare bloedlust? Grrrrrr. Sidderen maar….

De tweede film voor dit weekend is ietsje braver. Het is trouwens een animatiefilm. Aandacht voor ‘ Sonic’ onze favoriete blauwe egel. Hij beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Green Hills waar hij woont. Hij wil graag laten zien dat hij een echte held is, net zoals jij, hé Vincent. Die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een juweel met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om het sieraad te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.

Dankzij Kinepolis konden we tien winnaars gelukkig maken met een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken. Herbert Becelaere uit Ieper, Nathalie Colpaert uit Brugge, Nicky Caboor uit Zedelgem, Imke Clincke uit Roeselare, Sophie Verstraete uit Gistel, Tom Viaene uit Lichtervelde, Familie De Leye uit Jabbeke, L. Viaene uit Blankenberge, Liliane Goudezeune uit Koksijde en Leo Van Walleghem uit Kortrijk.

Meer info over de nieuwste films bij Kinepolis, uren en dagen van vertoning vind je terug door op deze link te klikken.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.