Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolis ticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 Kinepolis ticket

Geschreven op 6 mei 2022 om 14:21 door Mario De Wilde

Welkom beste lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. We zijn aan aflevering 29 toe van de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams dialect en dit weekend, door afwezigheden en ziektegevallen, voor de eerste keer zonder presentator. Wat hebben we dit weekend in petto?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness of in ‘t West-Vlaams ‘de zotte dokter in een zottekot’. Maar vergis je niet: het is geen komedie van de Marvel Studio’s maar een echte science fiction-film. In de film onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand. Lekker ontspannen is er niet bij want je krijgt als toeschouwer langdurige flitsende lichteffecten over je heen, maar goed, de liefhebbers zijn er gek op. Eerder liet regisseur Sam Raimi al vallen dat het project een groot horrorgehalte zou hebben, en dat wordt nu bevestigd door fans. Pure horror….

We schakelen over naar een kostuumdrama: ‘Downton Abbey 2: A New Era’. De langverwachte filmrelease van het wereldwijde fenomeen brengt de geliefde cast weer samen. Nadat de familie Crawley koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van Groot-Brittannië bereidt de familie zich nu voor op een nieuw avontuur, namelijk een vakantie naar Frankrijk. Violet Crawley, de gravin van Grantham, is namelijk in bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. Zoals gewoonlijk komt een bezoek van de Crawleys met een hoop drama en zal niet alles op rolletjes lopen.

Dankzij Kinepolis schenken we tien winnaars ook een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken. Let wel, de tickets zijn geldig tot juni 2022, dus alle reden om mee te spelen.
Wat moet je daarvoor doen?
-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.
-Wat volgt er na de droom in de film ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’?

-Wat zijn de twee categorieën vrouwen die in de trailer van ‘Downton Abbey 2: A New Era’ worden uitgelegd?

Bezorg ons alles voor maandagavond 9 mei om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Ghost Oscar’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.