Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 gratis Kinepolisticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 gratis Kinepolisticket

Geschreven op 11 april 2023 om 06:54 door Mario De Wilde
Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. Afgelopen vrijdag dropte Jasmyn Vandenberghe uit Gistel jullie aflevering 68 van ‘Oscar Popcorner’, je weet wel: de enige film ter wereld die in het West-Vlaams dialect gepresenteerd wordt. Nog voor de klokken iets dropten van hierboven, ging zij zelf nog iets aan de grote klok hangen.

Het is Paasvakantie en dat merk je ook in de cinemazalen met veel typische familiefilms. Wat hebben we zoal in de aanbieding? Onze eerste film is (ha! de nieuwe ‘Super Mario’. In de film, gebaseerd op de wereld uit Nintendo’s Mario-games, worden de kijkers meegenomen naar een fantastisch universum voor een film vol actie en humor. Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario en zijn broer Luigi via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden.

Nummer twee is er eentje voor echte poezewoefkes. Noteer: ‘Mijn Kat en Ik’. De schattige poes in deze film is een nieuwsgierig katje dat het leven ontdekt op de daken van Parijs. Nadat de tienjarige Clémence hem adopteert, neemt ze hem mee op vakantie naar het hart van de bergen. Dit is de start van een buitengewoon avontuur voor Clémence en Poes. Samen ontdekken ze de wilde natuur, kruisen ze het pad van de mysterieuze Madeleine en beleven een wonderlijk verhaal dat hen voor altijd verandert. Ik zeg je, als je na deze film weer buitenkomt, begin je gegarandeerd te miauwen en kopjes te geven.

Winnaars

Zoals steeds konden jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Goed voor 1355 juiste antwoorden en diegenen die zich tot de tien gelukkigen mochten kronen zijn: Familie Vanthuyne uit Rumbeke, Arnold Schatteman uit Middelkerke, Ronny De Beuckelare uit Gistel, Frederic Herpoel uit Zwevegem, Hendrik Debussere uit Oostende, Machteld De Groote uit Knokke-Heist, Carla De Boevere uit Ieper, Familie Knockaert uit Brugge, M. Verlinde uit Roeselare en Diederik Verwimp uit Kortrijk.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.