Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Win één van de 10 1+1 Kinepolis tickets

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Win één van de 10 1+1 Kinepolis tickets

Geschreven op 20 mei 2022 om 12:00 door Mario De Wilde

Welkom beste lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. We zijn aan aflevering 31 toe van de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams dialect en dit weekend is het alweer de redelijk fantastische Mugge van Brugge die ons weet te verblijden met het nieuwste filmnieuws.

We hebben deze week slechts één film in de aanbieding maar het is best wel een ferme thriller. ‘Last Seen Alive’ draait om het personage Will Spann dat gespeeld wordt door Gerard Butler. Hij is het die zijn toekomstige ex-vrouw Lisa (ben je mee, ze gaan dus scheiden) naar haar ouderlijk huis rijdt. Maar de madame verdwijnt plots op mysterieuze wijze spoorloos op ‘ t moment dat mijnheer gaat tanken in een benzinestation. Een uitzinnige Will schakelt de lokale politie en Lisa’s ouders in in een wanhopige poging om haar te vinden, maar naarmate de tijd verstrijkt en hij zelf verdachte wordt, moet hij het heft in eigen hand nemen. Hij duikt in de criminele onderwereld van de stad terwijl hij op de vlucht is voor de autoriteiten in een race tegen de klok om Lisa terug te vinden. Ik ga het einde natuurlijk niet verklappen maar dat het daar boel is, dat is zeker.

Dankzij Kinepolis worden er weer tien winnaars gelukkig gemaakt met een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken. Hieronder lees je wat je daarvoor moet doen. Namens de Mugge van Brugge nog een heel fijn weekend aan iedereen toegewenst.

Dankzij Kinepolis schenken we tien winnaars ook een 1+1 ticket om een film naar keuze uit te zoeken. Let wel, de tickets zijn geldig tot juni 2022, dus alle reden om mee te spelen.

Wat moet je daarvoor doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Wat zijn de drie eerste getallen van de nummerplaat waarmee het koppel rijdt?

-Wat gebeurt er volgens Will als iemand zijn vrouw iets aandoet?

Bezorg ons alles voor maandagavond 23 mei om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Last Seen Alive’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin.

Meer info over de nieuwste films bij Kinepolis, uren en dagen van vertoning vind je terug door op deze link te klikken.

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.