Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. De 10 winnaars 1+1 Kinepolis tickets

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. De 10 winnaars 1+1 Kinepolis tickets

Geschreven op 12 april 2022 om 06:44 door Mario De Wilde

Beste lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen, dit was alweer aflevering 23 van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’, als enige ter wereld gepresenteerd in het West-Vlaams dialect. Deze week was Jean-Claude Vindevogel uit Brugge de presentator van dienst om je twee nieuwe films voor te stellen. Eigenlijk was hij een invaller maar dat hoor je zo meteen hoe dat komt. Gemist? Zijn jullie klaar voor deze extra lange aflevering? Het volume op 10 want hier gaan we….

De eerste is ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ het nieuwste en spannend avontuur gecreëerd door de bekende J.K. Rowling. Over wat gaat het hier? Professor Albus Perkamentus (tjonge, wat een naam) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander. Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat? Ik zou zeggen, gaan kijken…

 

De tweede film die we hier graag voorstellen is ‘Nowhere’ en dat was ook de openingsfilm op het Filmfestival van Oostende. In deze Vlaamse film vult ex-truckchauffeur André zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn saaie job wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze gast Thierry betrapt op een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

Dankzij Kinepolis kunnen we ook dit weekend tien winnaars gelukkig maken met een 1+1 ticket om een film en een Kinepolis-vestiging naar keuze uit te zoeken. Let wel, de tickets zijn geldig tot juni 2022, dus alle reden om mee te spelen.

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Ontdek in de trailer van ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ wanneer de missie geslaagd is.

-Hoeveel bedroeg de deal precies in ‘Nowhere’?

Bezorg ons alles voor maandagavond 11 april om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Jean-Claude for ever’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin. Meer info over de nieuwste films bij Kinepolis, uren en dagen van vertoning vind je terug door op deze link te klikken.

En dit zijn de winnaars uit de zowat 1044 inzendingen:

Freddy Catrysse uit Ieper, Familie Roelens uit Oostende, Honoré Declercq uit Wingene, G. Vanslembrouck Roger uit Zedelgem, Yves Pintelon uit Roeselare, Vicky Dieussaert uit Jabbeke, Silke Deleu uit Roeselare, Lars Bonamie uit Brugge, Ben Verstraten uit Berchem en Sophie Deceur uit Nieuwpoort.

 

 

 

 

1 reactie

Regina van den Eijnden
Geschreven op 2022-04-12 15:50:47
Een dikke proficiat voor de winnaars.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.