Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Win 10 x 1+1 Kinepolis tickets

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams. Win 10 x 1+1 Kinepolis tickets

Geschreven op 16 september 2022 om 14:09 door Mario De Wilde

Welkom in aflevering 37 en het nieuwe seizoen van ‘Oscar Popcorner’, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams dialect en dat allemaal in Het Nieuws van West-Vlaanderen. En dat met de medewerking van Kinepolis. En we hebben een nieuwe presentator/imitator die in de huid (stem) van Freddy De Vadder nestelt. West-Vlaming Glenn Dekeyser (www.glenndekeyser.com) presenteert dit weekend de thriller ‘Fall’ die zopas uit is. Dat wordt echt thrilleren…

Fear reaches new heights…..Voor de beste vriendinnen Becky en Hunter draait het leven om het overwinnen van angsten en het verleggen van grenzen. Ze besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van 600 meter hoog te beklimmen om de as van Becky’s overleden echtgenoot te verstrooien. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Hun klimvaardigheden, evenals hun vriendschap, wordt nu op de proef gesteld in een wanhopige strijd om de elementen, een gebrek aan voorraden en duizelingwekkende hoogtes te overleven.

 

Ziezo, dit was alweer de tweede aflevering. Jullie lezers en kijkers kunnen, net zoals vorig seizoen, ook nog eens een 1+1 gratis ticket voor een film naar keuze in een Kinepolis-vestiging in je buurt winnen.

Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.
-Hoelang duurt ‘Fall’?

-In de trailer ontdek je op een bepaald moment de opname dat een van de hoofdrolspeelster uit haar woning komt. Wat is het huisnummer?

Bezorg ons alles voor maandagavond 19 september om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Oscar The Best’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin.

3 reacties

Tjief Cools
Geschreven op 2022-09-16 22:56:25
Dat is echt niet te geloven hoe precies elke lettergreep en iedere toonverschuiving identiek is. Als je alleen maar luistert en niet kijkt heb je echt wel het gevoel dat De Vadder voor je zit. Tjief Cools uit Oostende en De Vadder-fan van het allereerste uur.
Van Outryve, Poperinge
Geschreven op 2022-09-16 22:53:36
Toffe aanwinst voor de Popcorner. Prettig gestoord en lekker vettig. Zie ik helemaal zitten. Zit nu al op volgende aflevering te wachten en natuurlijk doe ik mee aan de wedstrijd.
busschaert marc
Geschreven op 2022-09-16 16:26:23
film fall 107 minuten huisnummer 103 Oscar the best Busschaert Marc Nijverheidslaan 14 8970 Poperinge

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.