Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 Kinepolisticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams dialect. Winnaars 1+1 Kinepolisticket

Geschreven op 4 oktober 2022 om 10:18 door Mario De Wilde
We waren afgelopen weekend aan aflevering 39 van ‘Oscar Popcorner’ beland, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams dialect en dat allemaal in Het Nieuws van West-Vlaanderen. En dat met de medewerking van Kinepolis. En wie verwelkomden we dit weekend als gastpresentator? Christophe, alias Christoon van de Tovershows.

We starten al meteen met een historische filmknaller want de genaamde Georges Clooney en Julia Roberts worden herenigd in de nieuwste film ‘Ticket to Paradise‘. O.K., beide tortelduifjes zijn intussen rond de zestig maar aan romantische stroop geen gebrek. Als exen in het echte leven hebben ze in deze film een gezamenlijke missie: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden om met een zeewierboer in Bali te gaan trouwen. Want moraal; de Georges en ons Julia hebben destijds dezelfde fout gemaakt. Liefhebbers van meligheid en romantiek tot in de hoogste sterrenhemel zullen hier zeker van smullen.

Genoeg gekus en gewriemel want onze tweede film is ‘Smile‘ en stop maar met lachen want het is een portie horror dat je voorgeschoteld wordt. Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint dokter Rose Cotter angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit. Kan je nog volgen? Nee? Reserveer dan snel een zetel in je Kinepolis.

Wedstrijd, winnaars 1+1 ticket gratis

Ruim 1100 inzendingen afgelopen weekend en zij die uit die grote stapel een 1+1 gratis Kinepolis voor een film en vestiging naar keuze wonnen, zijn: Nico Taveirne uit Ieper, Janni Copman uit Roeselare, Familie Beirnaert uit Ieper, L. Taets uit Poperinge, Jan Vervliet uit Blankenberge, H. Vandenbussche uit Waregem, Arsene Botterman uit Knokke, K. Vanckere uit Brugge, Maria Messiaen uit Oostende en Ludo Knaepen uit Middelkerke. Volgende vrijdag wacht er een nieuwe Oscar Popcorner.

 

.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.