Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams dialect: Win 1+1 tickets

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams dialect: Win 1+1 tickets

Geschreven op 28 juni 2024 om 13:59 door Mario De Wilde

Beste Popcornervrienden uit West-Vlaanderen en ook heel heel ver daarbuiten. Hier zijn we terug met onze enige filmrubriek ter wereld in dat schoon West-Vlaams dialect. En we zijn dit weekend aan aflevering 120 toegekomen. De Mugge van Brugge heeft de eer om deze vrijdag twee nieuwe films voor te stellen. En dat doet hij met verve. Overigens zijn we aan de laatste aflevering voor de vakantie gekomen.

We starten met een animatiefilm ‘Verschrikkelijke Ikke’ die vanaf woensdag aanstaande in premiere gaat. Gru, iedereens favoriete superschurk werkt nu voor de AVVL, de Actieve Vangers van Lastpakken, keert na zeven jaar terug in een nieuwe Despicable Me-film. In Verschrikkelijke Ikke 4 wordt een spannend nieuw tijdperk ingeluid vol Minions-mafheid. Het gezin van Gru, Lucy en hun meisjes heeft er een nieuw lid bij, Gru Jr., die niets liever lijkt te doen dan zijn vader op stang jagen. Gru krijgt te maken met een nieuwe vijand, Maxime Le Mal en diens verleidelijke, maar gevaarlijke vriendin Valentina, waardoor heel de stoet op de vlucht moet.

De tweede film die vanaf volgende week in de cinema’s speelt is er eentje met veel curry, koreander en gember want we trekken voor de film ‘Auron Mein Kahan Dumtha’ naar Bollywood. De vonken springen ervan af als Ajay Devgan en Tabu het scherm delen. In dit verhaal gaat het om een liefde van twintig jaar. Ooit bij elkaar en door omstandigheden 23 jaar van elkaar verwijderd. Waarom en wat is er gebeurd. Awel he; Neeraj Panday brengt een schoon snotterig liefdesverhaal met als hoogtepunt het verlangen van geliefden naar een laatste ontmoeting. Panday staat bekend om zijn verrassende en unieke verhalen. Neem maar genoeg popcorn mee want dat amoureus gedoe duurt 2,5 uur.

Wedstrijd win je 1+1 gratis filmticket voor een film en Kinepolis naar keuze

En je kan natuurlijk nog veel meer winnen en krijgen zoals je eigen 1+1 gratis ticket voor een film en Kinepolis cinema naar keuze. Wat je daar allemaal voor moet doen? Hier gaan we…

-Volg ons zeker op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

-Voor wat staat de afkorting  AVVL in ‘Verschrikkelijke Ikke’?

-Bezorg ons nog twee bekende Bollywood-films.

Mail met als titel ‘Drama en actie in de Kine’ voor dinsdagavond 25 juni 2024 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. In de volgende aflevering maken we de winnaars bekend. Dit waren de winnaars van vorig weekend: Gerald Van Craeynest uit De Panne, Axel Vermeersch uit Hooglede, David Vercnockeen uit Lombardsijde, Cecile Demeyer uit Ramskapelle, Jürgen Pawels uit Brugge, Manu Dumarey uit Oostende, Alice Corveleyn uit Veurne, Annick Deramoudt uit Tielt en Sophie Van Eeckhoutte uit Roeselare.

 

1 reactie

Nico Declerck
Geschreven op 2024-06-28 19:29:43
Verschri..wadde? 'k wild'n voorol den eesten zien ier die reagirde... Curieus of dajje ol vele Bollywoodfilms gezien et.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.