Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams dialect en win 1+1 Kinepolisticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams dialect en win 1+1 Kinepolisticket

Geschreven op 30 september 2022 om 14:04 door Mario De Wilde

We zijn aan aflevering 39 van ‘Oscar Popcorner’ beland, de enige filmrubriek ter wereld in het West-Vlaams dialect en dat allemaal in Het Nieuws van West-Vlaanderen. En dat met de medewerking van Kinepolis. En wie verwelkomen we dit weekend als gastpresentator? Christophe, alias Christoon van de Tovershows.

We starten al meteen met een historische filmknaller want de genaamde Georges Clooney en Julia Roberts worden herenigd in de nieuwste film ‘Ticket to Paradise‘. O.K., beide tortelduifjes zijn intussen rond de zestig maar aan romantische stroop geen gebrek. Als exen in het echte leven hebben ze in deze film een gezamenlijke missie: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden om met een zeewierboer in Bali te gaan trouwen. Want moraal; de Georges en ons Julia hebben destijds dezelfde fout gemaakt. Liefhebbers van meligheid en romantiek tot in de hoogste sterrenhemel zullen hier zeker van smullen.

Genoeg gekus en gewriemel want onze tweede film is ‘Smile‘ en stop maar met lachen want het is een portie horror dat je voorgeschoteld wordt. Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint dokter Rose Cotter angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit. Kan je nog volgen? Nee? Reserveer dan snel een zetel in je Kinepolis.

Wedstrijd, win een 1+1 ticket gratis

Jullie lezers en kijkers kunnen, net zoals vorig seizoen, ook nog eens een 1+1 gratis ticket voor een film naar keuze in een Kinepolis-vestiging in je buurt winnen.

Wat je daar allemaal voor moet doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-In de trailer van ‘Ticket to Paradise’ is op het vliegtuig de dame tussen Clooney en Roberts het geruzie beu. Wat bestelt ze aan de stewardess?

-Hoelang leefden de slachtoffers in ‘Smile’ nog maximum?

-Welk genre film verkies jezelf?

Bezorg ons alles voor maandagavond 3 oktober om 18 uur in een mailtje met als titel ‘Stroopwafels & Bibberen’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet: één deelname per gezin en graag je naam en adres bij de inzending voegen.

 

2 reacties

Busschaert Marc
Geschreven op 2022-09-30 20:04:03
1 champagne 2 een week 3 romantiek
busschaert marc
Geschreven op 2022-09-30 20:02:35
antwoord 1 champagne antwoord2 een week antwoord3 romantiek

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.