Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 gratis filmticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 gratis filmticket

Geschreven op 26 september 2023 om 07:16 door Mario De Wilde
‘Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Afgelopen vrijdag was het alweer de beurt aan Lucske en Vincent uit Lombardsijde om ‘Oscar Popcorner’ te presenteren en we waren intussen aan aflevering 87 aanbeland. Wat herfstig weertje in onze West-Vlaamse provincie en dus ideaal weertje om naar een van de vele bioscoopzalen van Kinepolis te trekken. Frisdrankje, popcorn….: redenen genoeg om je deze twee splinternieuwe films aan te kondigen, voor hen die het mochten gemist hebben.

We starten met Retribution. De 71-jarige Liam Neeson is nog niet klaar voor zijn pensioen. Eerst zagen we hem al als een vliegtuigheld die terroristen aanpakte in Non-Stop alsook als een vader die naar Parijs trekt om zijn dochters uit de handen van mensenhandelaars te halen in Taken. En deze actieman is nog lang niet klaar, want hij stapt doodleuk in een ander spectaculair avontuur, deze keer met een flinke dosis adrenaline en een bomauto! In het kort: de Amerikaanse zakenman Matt Turner woont samen met zijn vrouw en kinderen in Berlijn. Wanneer Matt op een dag zijn tienerzoon en jonge dochter naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend nummer en krijgt hij een mysterieuze stem aan de lijn. Als hij niet doet wat hem wordt opgedragen, zal de bom die onder de stoel in zijn auto verstopt zit afgaan. Ik stel me nu al verdekt op….

Over naar nummer twee waar de hondjes een hoofdrol spelen. In ‘Dog Man’ wordt de rust in de wijk verstoord als Simone, een ex-bokser verslaafd aan cocaïne, vrijkomt en de buurt terroriseert. En we kunnen je nu al verklappen, dat levert spektakel op. Wat lees ik hier nog? Mogelijk schadelijk tot 16 jaar. Grof taalgebruik. Geweld. Enfin, je ziet het meeslepende verhaal van Douglas, zwaar getekend door het leven, die zijn redding vindt dankzij de liefde van zijn honden.

Actie en hondjes en nog eens actie: het zat er weer allemaal in deze week. En met z’n tweeën konden jullie ook voor de prijs van één naar een film naar keuze in Kinepolis.

Winnaars 1+1 gratis tickets voor een film naar keuze

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Welgeteld 1277 lezers/kijkers deden dat ook en de volgende tien winnaars hadden het geluk (en kennis) aan hun zijde: Yannick Demoor uit Oostende, Rudolf Lowyck uit Blankenberge, Lucia Everaert uit Ieper, Hanne Van Hemleryck uit Brugge, Sophie Vanmaeckelberghe uit Sleidinge, Familie Everaert uit Merksem, Jolien Van Kerchove uit De Panne, Dominique Provost uit Roeselare, Ronny Raes uit Dentergem en Hervé Van Langenhove uit Tielt.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.