Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 gratis filmticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 gratis filmticket

Geschreven op 25 oktober 2023 om 07:09 door Mario De Wilde
Alzo klonk het afgelopen vrijdag: ‘Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Dit weekend is het alweer de beurt aan Jasmyn van den Berghe om ‘Oscar Popcorner’ te presenteren. Dit is aflevering 91, dus we zitten in de laatste rechte lijn naar editie 100. Slechts negen weken hiervoor te gaan. Over naar de actualiteit van vandaag, zeg maar want wat mogen we in bioscoopland verwachten. Dat is de taak aan Jasmyn om dat wereldkundig te maken.’. Intussen zijn de winnaars uit de stapel van 1489 inzendingen bekend.

We gaan om te beginnen anderhalf uur trollsscrollen want ‘Trolls 3’ is uit. Even de korte inhoud: Poppy en Branch zijn eindelijk officieel een koppel. Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers:. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken – Velvet en Veneer – gaan Branch en Poppy op een spannend en groots avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.

Voor onze tweede film blijven we een beetje in hetzelfde kindersfeertje, al blijft het nog even wachten tot december. Maar ik wil jullie er nu al naar verwijzen. Vanaf 23 december komt Bumba samen met zijn circusvriendjes voor het eerst naar de bioscoop. Een ervaring voor de allerkleinsten, die hiermee ook hun eerste bezoekje aan de cinema kunnen brengen. De film werd volledig op maat van het Bumba-publiek gemaakt. Met interactieve momenten, gedempt geluid en een gedeeltelijk zaallicht. De film gaat over het verjaardagsfeest van de circusdirecteur. Een voorstelling vol dans, muziek en magie, afgewisseld met bekende Bumba fragmentjes.

Winnaars 1+1 gratis tickets voor een film naar keuze

1489 juiste inzendingen en zij die het geluk afgelopen weekend aan hun zijde hadden, zijn Lodewijk Ackerman uit Dudzele, Familie Debrier uit Gistel, Fenna Van Nooten uit Loppem, Alice Cornelis uit Lokeren, Hervé De Waele uit Roeselare, Klaas Van Mullem uit Oostende, Hendrika Van Hulle uit Kontich, Klaartje Taveirne uit Torhout, H. Opsomer uit Kortrijk en Sophie Hemeryck uit Waregem.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.