Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 gratis filmticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Winnaars 1+1 gratis filmticket

Geschreven op 11 oktober 2023 om 07:07 door Mario De Wilde
‘Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Afgelopen weekend was het weer eens de beurt aan Freddy De Vadder (alias Glenn De Keyser) om ‘Oscar Popcorner’ te presenteren en we waren intussen aan aflevering 89 aanbeland. Ga er maar rustig voor zitten, want het waren twee sterke titels die we jullie kunnen aanbevelen.

Trouble trouble, miljaar miljaar; dat waren de reacties van de mensen die een ticket wilden kopen voor het dametje Taylor Swifts en haar orkestje. Maar hoera, ze worden vanaf 13 oktober door Kinepolis op hun wenken bediend want de uitverkochte Eras Tour komt op het grote scherm. Ze zorgen er bij Kinepolis voor dat je geen zweetdruppel mist en élke noot loepzuiver hoort, want naast de gewone 2D-voorstellingen kan je Taylor Swifts Eras Tour ook ontdekken in Laser Ultra (glashelder en haarscherp, dus!) en IMAX. Hoe ze dat doen? Door vier weekends lang de programmatie speciaal voor jullie aan te passen. You can thank us later! Ga dat zien, ga dat horen….

Maar er is ook nog een echte film en die luistert naar de titel ‘The Creator’. Zulke titel verwijst naar actie. Dik twee uren actie nog wel. En jawel, hoor: te midden van een toekomstige oorlog tussen het menselijk ras en de krachten van kunstmatige intelligentie, wordt Joshua, een geharde ex-agent van de speciale strijdkrachten die rouwt om de verdwijning van zijn vrouw, gerekruteerd om de ‘Creator’ op te sporen en te doden. De ongrijpbare architect van geavanceerde AI heeft een mysterieus wapen ontwikkeld met de kracht om de oorlog te beëindigen – en de mensheid zelf.

Winnaars 1+1 gratis tickets voor een film naar keuze

Mooi cijfer: 1777 inzendingen deze week en zij die deze week nog een voucher voor een 1+1 gratis ticket ontvangen zijn: Familie Tahon uit Ieper, Jean-Pierre Vervaeke uit Harelbeke, Casper De Buyser uit Roeselare, Ward Degroote uit Brugge, Vincent Demarest uit Torhout, Leo Verriest uit Middelkerke, Anita Vereenooghe uit Izegem, Carla Minne uit Blankenberge, Frederico Zaman uit Kortrijk en Dieter Vandecappelle uit Loppem.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.