Home > Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Win je 1+1 gratis filmticket

Oscar Popcorner, de enige filmrubriek in het West-Vlaams. Win je 1+1 gratis filmticket

Geschreven op 22 september 2023 om 13:45 door Mario De Wilde

‘Welkom West-Vlaamse lezers en kijkers van Het Nieuws van West-Vlaanderen overal in den lande. Dit weekend is het alweer de beurt aan Lucske en Vincent uit Lombardsijde om ‘Oscar Popcorner’ te presenteren en we zijn intussen aan aflevering 87 aanbeland. Wat herfstig weertje in onze West-Vlaamse provincie en dus ideaal weertje om naar een van de vele bioscoopzalen van Kinepolis te trekken. Frisdrankje, popcorn….: redenen genoeg om je deze twee splinternieuwe films aan te kondigen.

We starten met Retribution. De 71-jarige Liam Neeson is nog niet klaar voor zijn pensioen. Eerst zagen we hem al als een vliegtuigheld die terroristen aanpakte in Non-Stop alsook als een vader die naar Parijs trekt om zijn dochters uit de handen van mensenhandelaars te halen in Taken. En deze actieman is nog lang niet klaar, want hij stapt doodleuk in een ander spectaculair avontuur, deze keer met een flinke dosis adrenaline en een bomauto! In het kort: de Amerikaanse zakenman Matt Turner woont samen met zijn vrouw en kinderen in Berlijn. Wanneer Matt op een dag zijn tienerzoon en jonge dochter naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend nummer en krijgt hij een mysterieuze stem aan de lijn. Als hij niet doet wat hem wordt opgedragen, zal de bom die onder de stoel in zijn auto verstopt zit afgaan. Ik stel me nu al verdekt op….

Over naar nummer twee waar de hondjes een hoofdrol spelen. In ‘Dog Man’ wordt de rust in de wijk verstoord als Simone, een ex-bokser verslaafd aan cocaïne, vrijkomt en de buurt terroriseert. En we kunnen je nu al verklappen, dat levert spektakel op. Wat lees ik hier nog? Mogelijk schadelijk tot 16 jaar. Grof taalgebruik. Geweld. Enfin, je ziet het meeslepende verhaal van Douglas, zwaar getekend door het leven, die zijn redding vindt dankzij de liefde van zijn honden.

Actie en hondjes en nog eens actie: het zat er weer allemaal in deze week. En met z’n tweeën kunnen jullie ook voor de prijs van één naar een film naar keuze in Kinepolis. Wat je daarvoor moet doen, lees je hieronder.

Win je 1+1 gratis tickets voor een film naar keuze

Zoals steeds kunnen jullie met ‘Oscar Popcorner’ ook weer een van de tien 1+1 tickets voor een film naar keuze in een Kinepolis naar keuze uitzoeken. Wat je daar allemaal voor moet doen? Dat lees je hieronder.

-Volg ons op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

Beantwoord de volgende vragen:

-Luc en Vincent presenteren deze week de twee nieuwe films. Hoeveel en welke dieren zie je samen in de woonkamer?

-Met welk merk auto rijdt Matt Turner in de film ‘Retribution’?

-Honden hebben in de film ‘Dog Man’ maar één tekortkoming. Welke is dat?

Mail ons je antwoorden met onderwerp ‘Herfst in Kinepolis’ voor maandagavond 25 september 2023 om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. Woensdag maken we de winnaars bekend.

3 reacties

Freddy Degrauwe
Geschreven op 2023-09-25 18:49:38
Hopelijk kan ik eens een tof filmpje meepakken via deze fijne prijskamp.
STEFAAN RYCKEBOSCH
Geschreven op 2023-09-24 19:22:37
Altijd feest als ik eens naar de cinema een mooie film kan gaan bekijken.
Sara
Geschreven op 2023-09-23 09:38:54
Leuke aankondiging van twee splinternieuwe films door Vincent en zijn baasje met de nodige animatie en het west vlaams accentje. Helemaal top en we worden nog benieuwder naar de films.😊 Doe zo voort, heel goed gedaan. Groetjes, Sara

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.